.

Η αρχή έγινε...

Με την βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση του αδερφικού μου φίλου Νίκου Ράμμου, η επίσημη σελίδα του "Koei-Kan Karate-Do", ...Με την βοήθεια και την αμέριστη συμπαράσταση του αδερφικού μου φίλου Νίκου Ράμμου, η επίσημη σελίδα του "Koei-Kan Karate-Do", είναι πλέον γεγονός. Εδώ θα βρείτε όλα όσα θέλετε να μάθετε για το Ιαπωνικό στυλ Καράτε που ίδρυσε πριν από 61 ολόκληρα χρόνια ο master Eizo Onishi 10o dan, μαθητής των Kanken Toyama & Juhatsu Kyoda. 

Άρθρα, λοιπόν, για το Koei-Kan Karate-Do, τη διατροφή και την υγεία, συνεντεύξεις/παρουσιάσεις, video, νέα κι εκδηλώσεις και πολλά ακόμα θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάζεται στην καλαίσθητη, πιστεύουμε, σελίδα μας η οποία συνεχώς θα ανανεώνεται. Φυσικά θα χαρούμε αν δεχόμαστε τα σχόλιά σας ή ακόμη και άρθρα ή τις παρατηρήσεις σας με τη μόνη προϋπόθεση ότι δεν θα περιέχουν ύβρεις ή προσβλητικές αναφορές.

Όλοι εμείς που υπηρετούμε και αγαπάμε το στυλ και τους ανθρώπους του, εδώ και πολλά χρόνια, σας υποσχόμαστε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την έγκαιρη κι έγκυρη ενημέρωσή σας όχι μόνο για το Koei-Kan Karate, αλλά γενικότερα για όλες τις πολεμικές τέχνες.

Καλή ανάγνωση!

Η συντακτική Ομάδα

Related

Break New 1056919269358432943

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item