.

Δείτε πως είναι σήμερα, ο σκληρός Τσακ Νόρις

Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες δράσης, ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε και τα τελευταία χρόνια είναι ένα διαδικτυακό φαινόμενο...


Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες δράσης, ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε και τα τελευταία χρόνια είναι ένα διαδικτυακό φαινόμενο. Σήμερα, στα 75 του χρόνια, ο Τσακ Νόρις παραμένει εξίσου δραστήριος, αλλά και πολύ γοητευτικός. Μετά την υπηρεσία του στην Αμερικανική Πολεμική Αεροπορία, άρχισε να ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες και έφτασε να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής καράτε μεσαίων βαρών, επί έξι συνεχόμενα έτη, από το 1968 έως το 1974. Έχει ιδρύσει και δική του σχολή πολεμικών τεχνών, την Chun Kuk Do.


Έχει εμφανιστεί σε αρκετές ταινίες δράσης και έχει γυρίσει πάνω από 40 ταινίες, όπως το «Way of the Dragon» το 1972, στην οποία πρωταγωνίστησε μαζί με τον Μπρους Λι, ενώ έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «Walker, Texas Rangers», μεταξύ του 1993 και 2001.


Το 2005 ξεκίνησε ένα διαδικτυακό φαινόμενο, γνωστό ως «Chuck Norris facts». Πρόκειται για τα γνωστά ανέκδοτα, τα οποία αποδίδουν στον γνωστό ηθοποιό διάφορα υπεράνθρωπα κατορθώματα.

 www.parapolitika.gr

Related

Break New 7772655282165893466

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item