.

Τι πρέπει να τρώμε μετά το γυμναστήριο;

Της Μάρθας Μπακοπούλου  Ειδικός εφαρμογών διαιτητικής  Είναι ,ίσως, μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μπορούν να γίνουν σε έναν ειδ...


Της Μάρθας Μπακοπούλου 
Ειδικός εφαρμογών διαιτητικής 

Είναι ,ίσως, μια από τις πιο συχνές ερωτήσεις που μπορούν να γίνουν σε έναν ειδικό με θέματα διατροφής. Η αλήθεια είναι πως κυκλοφορούν διάφοροι μύθοι γύρω από αυτό το ερώτημα ,οι οποίοι έχουν μπερδέψει πολλούς και έχουν δημιουργήσει σύγχυση γύρω από αυτό το θέμα.

Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι απλή. Το γεύμα μετά το γυμναστήριο πρέπει να περιέχει πρωτεΐνη, υδατάνθρακα και φυσικά νερό.

Κάποιες πολύ καλές επιλογές που σας προτείνω είναι,
ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΜΕ ΓΑΛΑ, ΑΥΓΑ ΜΕ ΨΩΜΙ ΟΛΙΚΗΣ.

ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ? 

Είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, καθώς συμβάλει στην αποκατάσταση μας μετά την γυμναστική.Έχοντας περάσει αρκετή ώρα αντλώντας ενέργεια από τις αποθήκες του οργανισμού είναι σημαντικότατο αυτή την χαμένη ενέργεια να την αναπληρώσουμε. Ο συνδυασμός πρωτεΐνης- υδατάνθρακα ΧΩΡΙΣ ΛΙΠΟΣ μας βοηθά, να την αναπληρώσουμε με τον σωστό τρόπο, αφού βοηθά στην διατήρηση μιας πολύ καλής φυσικής κατάστασης καθώς και στο "χτίσιμο" των μυών.

ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΥΜΑ? 

Η καλύτερη στιγμή είναι το αργότερο 1 ώρα μετά το τέλος της άσκησης. Τέλος τα υγρά που θα πιείτε μετά την γυμναστική είναι πολύ σημαντικά για την ενυδάτωση του οργανισμού και την αναπλήρωση των υγρών που χάθηκαν με τον ιδρώτα. Η αναπλήρωση των υγρών και του καλίου του οργανισμού, θα πρέπει να γίνει μέσα στην πρώτη μισή ώρα μετά το τέλος της άσκησης.

Related

Break New 3285811974632274528

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item