.

Μήνυμα του Edward Kaloudis τη δεκαετία του 1980

Αγαπητέ Karate-Ka [μαθητή του Καράτε] Επιτρέψτε μας να σας καλωσορίσουμε στο δικό μας στυλ Καράτε, γνωστό ως Koei-Kan Karate-Do. Πρώτον, ...

Αγαπητέ Karate-Ka [μαθητή του Καράτε]
Επιτρέψτε μας να σας καλωσορίσουμε στο δικό μας στυλ Καράτε, γνωστό ως Koei-Kan Karate-Do.

Πρώτον, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε την ευκαιρία να είμαστε εμείς αυτοί που θα σας δείξουν τον "δρόμο" του σωστού Καράτε, την κατάρτιση και την αυτοάμυνα. Karate-Do, το οποίο μεταφράζεται "ο δρόμος του άδειου χεριού", είναι μια πορεία αυτογνωσίας και συνειδητοποίησης που επιτυγχάνεται με την πάγια πρακτική της σωματικής, ψυχικής και φιλοσοφικής τέχνης του koei-kan.
Κανείς δεν πρέπει να αναμένει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ικανότητα και, το σημαντικότερο, κανένας δεν πρέπει να αποθαρρύνεται με τον εαυτό του. Εάν αισθάνεστε ότι πληρείτε αυτά τα σωστά πρότυπα ελάτε κοντά μας. Όλοι μας αισθανθήκαμε το ίδιο όταν ξεκινήσαμε. Με υπομονή όλα αυτά θα ανήκουν στο παρελθόν. Θυμηθείτε, το Koei-Kan Karate-Do είναι μια συνεχής βελτίωση του εαυτού μας. Επομένως, σας παρακαλώ, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια για τον εαυτό σας, με τη χρήση δικαιολογιών όπως, "δεν έχω χρόνο", "είναι πάρα πολύ δύσκολο", ή το "δεν μπορώ να το κάνω". Ο μόνος που χάνει είστε εσείς.

Αυτό που εμείς θα σας προσφέρουμε είναι η καλύτερη εκπαίδευση που υπάρχει. Η πιο αυθεντική και αρχαία εκπαίδευση. Θα μάθετε να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας, να καλυτερεύετε τον εαυτό σας ψυχικά και σωματικά κατά την εκπαίδευσή σας στο Koei-Kan Karate-Do.

Όλοι οι εκπαιδευτές του Koei-Kan Karate-Do έχουν εκπαιδευτεί προσωπικά και υπό την αυστηρή επίβλεψη της έδρας στην Ιαπωνία και τον Εθνικό Διευθυντή μας, Edward Kaloudis.

Ο sensei Kaloudis είναι ο πρωτοπόρος του Αμερικάνικου Καράτε με 30 χρόνια διδασκαλίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όλοι οι εκπαιδευτές μας είναι όχι περισσότερο από τρεις γενιές από τη προέλευση του σύγχρονου Καράτε.

Αυτό που θα σας διδάξουμε είναι ένα αρχαίο, αυθεντικό, σύστημα που δεν έχει αλλοιωθεί. Διδάσκετε ακριβώς όπως αν το μαθαίνατε στην Ανατολή με όλες τις παραδοσιακές μεθόδους. Θα αναπτύξουν το μυαλό και το σώμα σας μέσα από τη σωματική τέχνη, τη φιλοσοφία και τον διαλογισμό. Και, θα μάθετε παραδοσιακό Γιαπωνέζικο Καράτε και αυτοάμυνα, όπως έχει σχεδιαστεί ακριβώς για εσάς.

Related

Break New 1922196910319925896

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item