.

Ασκηθείτε... για καλύτερη ποιότητα ζωής

Η έλλειψη χρόνου είναι κάτι που απασχολεί πάρα πολλούς ανθρώπους. Δυστυχώς, ο σύγχρονος τρόπος ζωής απορροφά πολύ από τον χρόνο και την ...


Η έλλειψη χρόνου είναι κάτι που απασχολεί πάρα πολλούς ανθρώπους.
Δυστυχώς, ο σύγχρονος τρόπος ζωής απορροφά πολύ από τον χρόνο και την ενέργειά μας, με αποτέλεσμα να μη μας επιτρέπει ν' ασχοληθούμε με πράγματα που θα θέλαμε.

Είναι αλήθεια, επίσης, ότι ο χρόνος όχι μόνο περνάει πολύ γρήγορα, αλλά και οδηγεί τον οργανισμό σε φθορά που χαρακτηρίζεται φυσιολογική.

Αν και η ποιότητα ζωής έχει ανέβει αισθητά σε σχέση με παλαιότερες δεκαετίες, αν και το προσδόκιμο ζωής έχει αυξηθεί κατά πολύ, εντούτοις μπορούμε να καθορίσουμε το μέλλον μας είτε θετικά είτε αρνητικά. Αν θέλουμε να είναι θετικό τότε η λύση είναι να ξεκινήσουμε την άσκηση.

Η άσκηση είναι ο αποτελεσματικότερος τρόπος πρόληψης για πολλές σύγχρονες ασθένειες, όταν φυσικά συνδυάζεται με ισορροπημένη, υγιεινή διατροφή.
Είναι γνωστό πως πολλές ασθένειες, όπως η παχυσαρκία, ο διαβήτης τύπου ΙΙ, κάποιες μορφές καρκίνου κ.α., σχετίζονται με την έλλειψη άσκησης, την καθιστική ζωή και το χρόνιο στρες.

Αν και ως άσκηση προτιμώ τις πολεμικές τέχνες, για πολλούς λόγους, εντούτοις θα πω ότι ακόμη και το ζωηρό περπάτημα μισής ώρας τρεις φορές την εβδομάδα επιφέρει θεαματικά αποτελέσματα.

Ας σηκωθούμε, λοιπόν από την καρέκλα, ας βάλουμε ένα πρόγραμμα στη ζωή μας που θα συμπεριλαμβάνει την άσκηση και την υγιεινή διατροφή, για ν' αποκτήσει η ζωή μας ποιότητα.

Related

EDITORS POST 7511679315374648485

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item