.

Μπορεί το κινητό να βλάψει τα δόντια;

Οι επιπτώσεις από την πολύωρη χρήση το κινητού τηλεφώνου είναι πολλές και διαφορετικές. Ποιος θα περίμενε όμως ότι σε αυτές θα συμπεριλα...


Οι επιπτώσεις από την πολύωρη χρήση το κινητού τηλεφώνου είναι πολλές και διαφορετικές. Ποιος θα περίμενε όμως ότι σε αυτές θα συμπεριλαμβανόταν και το λαμπερό σας χαμόγελο. Σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Τελ Αβίβ, η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τα κινητά φαίνεται ότι μειώνει την αποτελεσματικότητα του σάλιου στην προστασία των δοντιών από την τερηδόνα.

Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι όταν ξοδεύει κάποιος ώρα σε ένα κινητό μειώνεται σημαντικά η φυσική παραγωγή σάλιου. Πρόσφατα οι επιστήμονες ανέφεραν ότι η συχνή χρήση του κινητού τηλεφώνου μπορεί να κάνει τα σιδεράκια να εκλύουν την προστατευτική επίστρωση του νικελίου τους στο σάλιο σας.

Το πρόβλημα προκαλείται από τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που εκπέμπονται από τα κινητά τηλέφωνα, αναφέρει η αμερικανική Εφημερίδα της Ορθοδοντικής. Οι ειδικοί λοιπόν συμβουλεύουν χρήση του κινητού με μέτρο και όχι υπερβολές.

 OnMed.gr

Related

Yγεία 6105945664663111444

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

Συνδεθειτε με τους διαφημιζομενους

Περιγραφή1
aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

KARATE into the OLYMPICS 2020

Edward Kaloudis & Brian Frost

Edward Kaloudis & Brian Frost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Ολα τα κείμενα που εδώ διαβάζετε, ταυτόχρονα δημοσιεύονται και στα social media
item