.

Από την Κολομβία έως την Ρωσία: Το ιδανικό αντρικό σώμα σε 18 διαφορετικές χώρες

Υπάρχει «ιδανικό» σώμα; Μία σειρά από φωτογραφίες προσπαθεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Μετά από το «ιδανικό» γυναικείο σώμα, η βρ...


Υπάρχει «ιδανικό» σώμα; Μία σειρά από φωτογραφίες προσπαθεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση. Μετά από το «ιδανικό» γυναικείο σώμα, η βρετανική ιστοσελίδα Superdrug Online Doctors συνεχίζει τη σειρά από φωτογραφίες με τίτλο «Perception of Perfection» («Αντίληψη της τελειότητας»), αλλά αυτή τη φορά για τους άντρες.

«Η αναζήτηση του τέλειου σώματος ξεπερνά το φύλο. Πυροδοτείται από τα ΜΜΕ και από την κουλτούρα κάθε χώρας, οπότε και οι άντρες νιώθουν πίεση για την εικόνα του σώματός τους, πίεση να είναι πιο δυνατοί ή αδύνατοι ή να έχουν περισσότερους μυς», ανέφερε δελτίο τύπου που εξέδωσε η ιστοσελίδα SuperDrug.

 Αυτή είναι η αρχική φωτογραφία που έλαβαν οι γραφίστες.


Οι γραφίστες με την βοήθεια 11 γυναικών και 8 αντρών από 18 χώρες κατέληξαν στις παρακάτω εικόνες σχετικά με το αντρικό σώμα.


\
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost. 

www.huffingtonpost.gr

Related

Break New 9186915253119221833

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item