.

Παραλήρημα του Μάνι Πακιάο για τους ομοφυλόφιλους

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του Μάνι Πακιάο πως τα γκέι ζευγάρια είναι χειρότερα από ζώα. Η ακριβής απάντηση του οκτώ φορές πα...


Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η δήλωση του Μάνι Πακιάο πως τα γκέι ζευγάρια είναι χειρότερα από ζώα. Η ακριβής απάντηση του οκτώ φορές παγκόσμιου πρωταθλητή σε τοπικό κανάλι ήταν: «Είναι απλή λογική. Βλέπεις κάποιο ζώο αρσενικό να πηγαίνει με άλλο αρσενικό, ή ένα θηλυκό με άλλο θηλυκό; Άρα τα ζώα είναι πολύ καλύτερα. Γιατί ξέρουν να ξεχωρίζουν τα φύλα. Αυτό μας κάνει χειρότερους από τα ζώα».

Οι διαμαρτυρίες που ξεσήκωσε η άποψή του, ανάγκασε τον διάσημο μποξέρ να το «μαζέψει» και να αναρτήσει την απολογία του στο Twitter: «Λυπάμαι που πλήγωσα κάποιους συγκρίνοντας τους ομοφυλόφιλους με τα ζώα. Σας παρακαλώ, ας με συγχωρήσουν όσοι πληγώθηκαν. Ο Θεός μαζί σας!».

Ο Πακιάο βρίσκεται αυτή την περίοδο στην γενέτειρά του και ασχολείται με την προεκλογική του καμπάνια, καθώς έχει θέση υποψηφιότητα για μια έδρα στη Γερουσία των Φιλιππίνων, στις εκλογές του Μαΐου, βάζοντας τέλος στην πολυετή καριέρα του.

 Πηγή: sport-fm.gr

Related

Break New 1597899764384933106

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item