.

Της έκανε πρόταση γάμου και μετά την έβγαλε νοκ άουτ! (βίντεο)

Ιστορία του δακτυλιδιού στο ρινγκ. Παλαιστής του wrestling ζήτησε γονατιστός σε γάμο την αντίπαλό του, και όταν εκείνη του είπε «ναι» συ...


Ιστορία του δακτυλιδιού στο ρινγκ. Παλαιστής του wrestling ζήτησε γονατιστός σε γάμο την αντίπαλό του, και όταν εκείνη του είπε «ναι» συγκινημένη, της έδειξε ποιος είναι το αφεντικό. 

Ρομαντικό χρώμα είχε η μονομαχία στο ρινγκ του Σαν Ντιέγκο στις ΗΠΑ. Οι οπαδοί είχαν τη σπάνια ευκαιρία να δουν «δύο σε ένα». Και τα εναέρια κόλπα των δύο παλαιστών, που για την περίσταση ήταν ένας άνδρας και μία γυναίκα, αλλά και πρόταση σε γάμο. Το βράδυ του Σαββάτου, ο επαγγελματίας παλαιστής Τζόι Ράιαν βρέθηκε να χάνει από την Λάουρα Τζέιμς.

Σκεπτόμενος, ίσως, πονηρά για να κερδίσει πόντους γονάτισε στο ρινγκ και της έδειξε ένα δαχτυλίδι. Ευτυχώς, γι’ αυτόν η Λάουρα, ξεπερνώντας την αρχική έκπληξη, αποκρίθηκε «ναι». Κι ενώ η ατμόσφαιρα γινόταν εορταστική, ο Τζόι Ράιαν έκανε ό,τι κάθε επαγγελματίας παλαιστής που σέβεται τον εαυτό του.

Με μία λαβή ακινητοποίησε την αντίπαλο και μέλλουσα σύζυγό του, βγάζοντάς την εκτός μάχης, με αποτέλεσμα, τελικά, να κερδίσει τον αγώνα. Βέβαια, ως γνωστόν η επαγγελματική πάλη μπορεί να είναι «φέικ», ας ελπίσουμε, όμως, ότι οι όρκοι που δόθηκαν δεν ήταν!
 

www.bam.gr

Related

Break New 1344949168569239608

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item