.

Έξι κορυφαίοι Martial Artists που έμαθες να λατρεύεις

Γράφει ο Kίμωνας Oζζ.  Μεγαλώσαμε μαζί τους και προσπαθούσαμε να μιμηθούμε τις κινήσεις τους από μικρή ηλικία. Πάμε να δούμε τους έξι κ...


Γράφει ο Kίμωνας Oζζ. 

Μεγαλώσαμε μαζί τους και προσπαθούσαμε να μιμηθούμε τις κινήσεις τους από μικρή ηλικία. Πάμε να δούμε τους έξι κορυφαίους Martial Artists που έκαναν καριέρα στην μεγάλη οθόνη.

Jean Claude Van Damme

Ο Βέλγος μαχητής ξεκίνησε με Shotokan Karate και πήρε μαύρη ζώνη στα 18 του χρόνια. Πάντως στη συνέχεια ασχολήθηκε με διάφορα άλλα, όπως κινησιολογία και μπαλέτο που τον βοήθησαν να βγάζει αυτές τις φοβερές σκηνές.
 

Chuck Norris

Πέρα από τις πλάκες και τα ανέκδοτα που του προσάπτουν ο Norris ήταν ένας πραγματικά σκληρός μαχητής και καλός ηθοποιός. Κι αυτός μπήκε στο κουρμπέτι στην ηλικία των 18. Έχει κάνει Tang Soo Do που πήρε μαύρη ζώνη. Στη συνέχεια διαγωνίστηκε σε παγκόσμιο πρωτάθλημα Καράτε. Τέλος έχει ζώνες σε Tae Kwon Do και Jiu Jitsu.
 

Jet Li

O Kινέζος σταρ είναι δάσκαλος του Wushu το οποίο βλέπουμε σε όλες τις ταινίες του. Από οκτώ χρονών μυήθηκε στις πολεμικές τέχνες και στα 15 του διαγωνίστηκε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου μάζεψε μία ντουζίνα χρυσά μετάλλια . Επίσης είναι ένας άνθρωπος που έχει κάνει σχεδόν όλες τις πολεμικές τέχνες.
 

Steven Seagal

Όταν ήταν 13 ήδη είχε ξεκινήσει Shotokan και Aikido. Eίχε 7 νταν και ήταν άσος σε αυτό που έκανε, ενώ έχει μαύρη ζώνη σε Καράτε, Τζούντο και Kendo!
 

Bruce Lee

Eίναι αυτός που έφερε τις πολεμικές τέχνες στο Χόλιγουντ. Ο εμπνευστής του Jeet Kune Do είναι μία από της μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία των μαχητικών.
 

Jackie Chan

Αυτός είναι ο πιο διάσημος όλων καθώς γύρισε τις πιο πολλές ταινίες. Έχει τύχει ταινία να ξεπεράσει το 1,5 δις δολάρια στο Box Office ενώ ο προσωπικός του λογαριασμός προκαλεί ζάλη.
 

www.fightsports.gr

Related

Video 1212631259448614138

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item