.

Τάε κβον ντο: Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων/παμπαίδων Δυτικής Ελλάδας

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 28/02/2016 το 2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων/παμπαίδων Δυτικής Ελλάδας Τάε Κβον Ντο, στο κ...


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 28/02/2016 το 2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα παίδων/παμπαίδων Δυτικής Ελλάδας Τάε Κβον Ντο, στο κλειστό γυμναστήριο Κάτω Αχαΐας. 

Πρόκειται για έναν αγώνα που διοργάνωσε από κοινού ο Οργανισμός Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων με τον Α.Σ. ΑΣΤΡΑΠΗ και στον οποίο συμμετείχαν 150 και πλέον αθλητές από την Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο, ενώ οι κερκίδες ήταν γεμάτες από γονείς και φίλους των αθλητών.

Οι αγώνες διεξήχθησαν από τις 9:00 έως τις 13:00 περίπου το μεσημέρι και θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως μια μοναδική εμπειρία για τους αθλητές καθώς και ένα πρωτόγνωρο θέαμα για όσους παρευρέθηκαν και τους παρακολούθησαν.

Είναι η 2η φορά που πραγματοποιείται ένα τέτοιο αθλητικό γεγονός στην πόλη μας και στόχος του Ο.Τ.Α.Δ. είναι αν όχι μέσα στη χρονιά, την επόμενη σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τάε Κβον Ντο να συνδιοργανώσουν ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Κ.Αχαΐα.

 www.thebest.gr

Related

TAEKWON-DO 4300227203554162057

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item