.

6 πράγματα που θα σας συμβούν αν σταματήσετε να πίνετε αναψυκτικά

Πονοκέφαλος  Η αρχή είναι πάντα δύσκολη και αν είχατε μάθει τον οργανισμό σας να πίνει τακτικά αναψυκτικά εδώ και χρόνια, το πιθαν...


Πονοκέφαλος 

Η αρχή είναι πάντα δύσκολη και αν είχατε μάθει τον οργανισμό σας να πίνει τακτικά αναψυκτικά εδώ και χρόνια, το πιθανότερο είναι να σας χτυπήσει ο πονοκέφαλος την… πόρτα τις πρώτες 1-2 ημέρες, ακόμη κι αν πίνατε αναψυκτικά διαίτης. Πάρτε ένα παυσίπονο, πιείτε λίγο τσάι και όλα θα περάσουν πριν το καταλάβετε.

Πιο αραιές επισκέψεις στην τουαλέτα 

Οποιοδήποτε αναψυκτικό με καφεΐνη είναι διουρητικό , που σημαίνει ότι πυροδοτεί την παραγωγή ούρων στο σώμα σας και σας κάνει να ουρείτε πιο συχνά. Από αυτή τη, για πολλούς βασανιστική, συνήθεια θα απαλλαγείτε σύντομα.

Απώλεια βάρους 

Τα αναψυκτικά σημαίνουν ζάχαρη και θερμίδες και η κατανάλωσή τους μπορεί να σας φόρτωνε με 120+ θερμίδες καθημερινά. Αν μειώσετε τα αναψυκτικά που καταναλώνετε σε 3 την εβδομάδα, αντί για καθημερινά, αμέσως οι θερμίδες που γλιτώνετε είναι σχεδόν 500. Κι αν δεν τις αναπληρώσετε με κάτι άλλο, σύντομα η ζυγαριά θα αρχίσει να σας φέρεται καλά.

Ομορφότερο χαμόγελο 

Τόσο τα αναψυκτικά διαίτης, όσο και τα κανονικά, προκαλούν φθορά των δοντιών και καταστρέφουν το σμάλτο. Αν σταματήσετε τώρα, θα ευχαριστείτε τον εαυτό σας -κι εμάς- σε 20 χρόνια, που θα μπορείτε να τρώτε ακόμη το καλαμπόκι σας χωρίς κόπο.

Λιγότερες ιώσεις 

Τα γραμμάρια ζάχαρης που καταναλώνετε με το αναψυκτικό σας καθημερινά, μειώνουν την ικανότητα των λευκών αιμοσφαιρίων σας να σκοτώνουν τα μικρόβια κατά 40%. Μήπως τώρα εξηγείται γιατί είστε πάντα ο πρώτος στο γραφείο που αρρωσταίνει;

Περισσότερη ζωή 

Στο American Journal of Public Health έχει δημοσιευτεί μελέτη που αναφέρει ότι το μήκος των τελομερών στα λευκά αιμοσφαίρια των ανθρώπων που καταναλώνουν αναψυκτικά με ζάχαρη είναι μικρότερο και ο μέσος όρος ζωής τους είναι περίπου 4 χρόνια μικρότερος σε σχέση με τους υπόλοιπους. Εν προκειμένω, όσοι καταναλώνουν αναψυκτικά διαίτης… τη γλιτώνουν.

 clickatlife.gr

Related

Break New 8035666312060409816

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item