.

Τραγωδία σε αγώνα μποξ: Σε κώμα ο πρωταθλητής μεσαίων βαρών Νικ Μπλάκγουελ

Υπέστη αιμάτωμα στον εγκέφαλο - Ο αγώνας διεκόπη στον 10ο γύρο - «Έπρεπε να διακοπεί από τον 7ο γύρο», λένε οι ειδικοί  Σε κωματώδη κατ...


Υπέστη αιμάτωμα στον εγκέφαλο - Ο αγώνας διεκόπη στον 10ο γύρο - «Έπρεπε να διακοπεί από τον 7ο γύρο», λένε οι ειδικοί 

Σε κωματώδη κατάσταση, με αιμάτωμα στον εγκέφαλο, νοσηλεύεται ο αθλητής του μποξ, Νικ Μπλάκγουελ, μετά τον αγώνα που έδωσε με τον Κρις Γιουμπάνκ Τζούνιορ, για την υπεράσπιση του τίτλου των μεσαίων βαρών.

Ο αγώνα στο Γουέμπλεϊ Αρίνα διεκόπη στο 10ο, από τους 12 συνολικά, γύρο, όταν οι γιατροί εξέτασαν τον αθλητή και διαπίστωσαν ότι δεν είναι σε θέση να συνεχίσει, καθώς είχε κλείσει το αριστερό του μάτι. Ο Ρόμπερτ Σμιθ, γενικός γραμματέας της αγγλικής Ομοσπονδίας Μποξ, επιβεβαίωσε ότι ο αθλητής βρίσκεται σε κώμα στο νοσοκομείο και ότι υπέστη αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Ο αντίπαλός του, Κρις Γιουμπάνκ Τζούνιορ, δήλωσε ότι «του έδωσα ορισμένα πολύ δυνατά χτυπήματα. Ο διαιτητής έπρεπε ίσως να διακόψει νωρίτερα τον αγώνα». Σύμφωνα με ειδικούς αναλυτές, ο αγώνας έπρεπε να είχε διακοπεί από τον 7ο γύρο, ενώ ασκήθηκε κριτική και στον προπονητή του, ο οποίος θα μπορούσε να είχε πετάξει λευκή πετσέτα και να αποσύρει τον αθλητή του.

 www.protothema.gr

Related

Break New 4511750383766129113

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item