.

Έξι λύσεις για να μην σταματήσετε το γυμναστήριο

Ξεκινήσατε με αποφασιστικότητα το γυμναστήριο μετά τις διακοπές, ξεκινήσατε δυναμικά, όμως στην πορεία χάσατε το κίνητρό σας; Αυτοί είναι...


Ξεκινήσατε με αποφασιστικότητα το γυμναστήριο μετά τις διακοπές, ξεκινήσατε δυναμικά, όμως στην πορεία χάσατε το κίνητρό σας; Αυτοί είναι έξι τρόποι για να εντάξετε την καθημερινή άσκηση στο πρόγραμμά σας και να σταματήσετε να βρίσκετε δικαιολογίες για να παραμείνετε στην 'ζεστασιά ' του καναπέ σας:

1. Κάντε τη γυμναστική που σας αρέσει: είτε πρόκειται για βάρη, είτε για κάποιο ομαδικό τμήμα, είτε ακόμη για μια πολεμική τέχνη, το είδος της άθλησης θα πρέπει να σας ταιριάζει ώστε να μην τη βαρεθείτε εύκολα. Ρωτήστε το γυμναστή σας για τα προγράμματα που προσφέρονται και μην φοβάστε να δοκιμάσετε κάποιο είδος και να κάνετε μια αλλαγή.

2. Πείτε το στους φίλους σας. Έτσι θα είναι πιο δύσκολο να κάνετε πίσω και να παραδεχθείτε ότι τελικά τα παρατήσατε.

3. Μην φορτώνετε το πρόγραμμά σας με υποχρεώσεις. Αφήστε κενό ένα διάστημα μέσα στην ημέρα χωρίς να έχετε κανονίσει κάτι, ώστε να αφιερώσετε το χρόνο αυτό στη γυμναστική. Αν γυρνάτε σπίτι πολύ κουρασμένοι από το καθημερινό σας πρόγραμμα, τότε θα είναι πιο δύσκολο να πάρετε την απόφαση να δέσετε τα κορδόνια των αθλητικών σας.

4. Μην απογοητεύεστε. Δεν γίνονται θαύματα μέσα σε μια ημέρα. Αν όμως επιμείνετε, τότε σε λίγο διάστημα θα δείτε τις πρώτες αλλαγές στο σώμα σας και αυτό θα σας δώσει μεγαλύτερη ικανοποίηση.

5. Γεμίστε ενέργεια. Επιλέξτε τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνη, ξηρούς καρπούς- ανάλατους όμως- ή και λίγο φυστικοβούτυρο που θα σας δώσουν την απαραίτητη αντοχή, χωρίς όμως να σας βαρύνουν ή να σας φορτώσουν με περιττές θερμίδες.

6. Κάντε ένα διάλειμμα. Χαμηλώστε το επίπεδο της έντασης της γυμναστικής για να ην κουράσετε το σώμα σας και κάντε μικρές αλλά σταθερές προόδους στο επίπεδο ης άσκησης.

 capital.gr

Related

Break New 5238229788323397688

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item