.

Βγαίνει την Τρίτη από το τεχνητό κώμα ο μποξέρ Νικ Μπλάκγουελ

Η κατάστασή του δεν παρουσίασε επιδείνωση, γεγονός που θεωρείται ενθαρρυντικό από τους γιατρούς Την επαναφορά του μποξέρ Νικ Μπλάκγουελ ...


Η κατάστασή του δεν παρουσίασε επιδείνωση, γεγονός που θεωρείται ενθαρρυντικό από τους γιατρούς Την επαναφορά του μποξέρ Νικ Μπλάκγουελ από την κατάσταση του τεχνητού κώματος που βρίσκεται, μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του στον αγώνα μποξ με τον Κρις Γιούμπανκ Τζούνιορ, για τη διεκδίκηση του τίτλου των μεσαίων βαρών, είναι πιθανό να αποφασίσουν την Τρίτη οι γιατροί που τον παρακολουθούν, όπως αποκάλυψε ο προπονητής του, Γκάρι Λόκετ.

Ο Νικ Μπλάκγουελ κατέρρευσε στο 10ο γύρο από τα χτυπήματα του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να αποφασίσει τη διακοπή του αγώνα. Όπως διαπιστώθηκε από την εξέταση που υποβλήθηκε στο νοσοκομείο, ο μποξέρ είχε υποστεί ένα μικρό αιμάτωμα στον εγκέφαλο. Οι γιατροί αποφάσισαν να τον θέσουν σε κατάσταση τεχνητού κώματος, ώστε να ελέγξουν την πορεία του τραύματος.

Ο προπονητής του, Γκάρι Λόκετ, είπε ότι από την ημέρα που έκανε την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, η κατάστασή του δεν παρουσίασε επιδείνωση, γεγονός που είναι αρκετά ενθαρρυντικό, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν. Ως εκ τούτου, θα δοκιμάσουν – πιθανότατα – την Τρίτη να τον επαναφέρουν από την κατάσταση τεχνητού κώματος που βρίσκεται, ώστε να διαπιστώσουν τις αντιδράσεις του οργανισμού του.

Η οικογένειά του ευχαρίστησε τον κόσμο για τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης που έστειλε, πολλά εκ των οποίων ασκούσαν εντονότατη κριτική στο διαιτητή, ο οποίος έπρεπε να διακόψει, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απόψεις, πιο νωρίς τον αγώνα.

 www.protothema.gr

Related

Break New 5575824611575225589

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item