.

Μια τετράλεπτη προπόνηση για να αποκτήσετε οπίσθια super model!

Μια γυμνασμένη πίσω όψη δεν είναι ποτέ εκτός μόδας. Δες πώς μπορείςνα γυμνάσεις τα οπίσθιά σου σε 4 λεπτά και μάλιστα χωρίς να βγεις καν ...


Μια γυμνασμένη πίσω όψη δεν είναι ποτέ εκτός μόδας. Δες πώς μπορείςνα γυμνάσεις τα οπίσθιά σου σε 4 λεπτά και μάλιστα χωρίς να βγεις καν από το σπίτι σου.

Βασικό κάθισμα: Το λεγόμενο squat είναι μια άσκηση που γυμνάζει πολύ τα οπίσθιά σου. Στάσου με τα πόδια ελαφρώς ανοιχτά και βάζοντας τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι κάνε ένα κάθισμα. Φρόντιζε τα γόνατά σου να μην ξεπερνούν τις μύτες των ποδιών σου. Επανέλαβε για 1 λεπτό.


Walking Lunge: Αυτή η άσκηση τονώνει και τους μηρούς σου και γίνεται με τον εξής τρόπο: Ξεκίνα από όρθια στάση. Κάνε ένα βήμα με το ένα σου πόδι και χαμήλωσε έτσι ώστε το μπροστινό σου γόνατο να σχηματίζει ορθή γωνία. Κάνε το ίδιο με το άλλο σου πόδι και επανέλαβε εναλλάξ για 1 λεπτό.


Alternating Side Lunge: Ξεκίνα με τα πόδια σου ανοιχτά. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να αγγίζεις μια το ένα σου πόδι και μια το άλλο εναλλάξ λυγίζοντας κάθε φορά το γόνατο του ποδιού που αγγίζεις. Επανέλαβε για 1 λεπτό.


Sumo Squat: Αυτό μοιάζει πολύ με το squat. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχεις τα πόδια σου πιο ανοιχτά και τις μύτες τους να κοιτάνε προς τα έξω. Επανέλαβε για 1 λεπτό.
www.ourlife.gr

Related

Break New 7682551363431997255

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item