.

Η άσκηση για super σώμα!

H αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάποιος trainer ή supermodel που να μην ορκίζεται στην άσκηση σανίδα. Διατηρώντας το σώμα σου σε αυτή ...


H αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει κάποιος trainer ή supermodel που να μην ορκίζεται στην άσκηση σανίδα. Διατηρώντας το σώμα σου σε αυτή τη στατική θέση τονώνεις τους μυς σου από την κορυφή μέχρι τα δάχτυλα. Άλλωστε, υπάρχουν πολλοί fitness pros που ισχυρίζονται ότι μία σανίδα ισούται με πολλά ροκανίσματα.

Αν έχεις χρόνο για μία άσκηση την ημέρα, αλήθεια, κάνε αυτή! Ωστόσο, πρέπει να είσαι σίγουρη πως την πετυχαίνεις και δεν την κάνεις για το... τίποτα! Πώς; Η trainer Geralyn Coopersmith, εξηγεί πως ενώ βρίσκεσαι στην κλασική θέση της σανίδας (στάση για push-up με τους πήχεις σου να ακουμπούν το έδαφος) πρέπει να φαντάζεσαι πως ένα ποτήρι με νερό ισορροπεί χαμηλά στη μέση σου για να είσαι σίγουρη πως η σπονδυλική σου στήλη δεν χαλαρώνει.

Extra Tip: Το να διατηρείς την πλάτη σου ευθυγραμμισμένη είναι στοιχείο - κλειδί για να βεβαιωθείς πως εκμεταλλεύεσαι όλα τα οφέλη που έχει να σου προσφέρει η άσκηση σανίδα.

Φωτογραφίες: Instagram/@karliekloss

 Missbloom.gr

Related

Break New 5053217591829476778

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item