.

Λίντα Κουλέτσιου: Ελληνίδα μάνα με 5 παιδιά έχει αυτό το σώμα

Ελληνίδα μάνα με πέντε παιδιά έχει αυτό το σώμα που βλέπετε και δικαίως σας πετάγονται τα μάτια έξω, δίνοντας στην «παλιομοδίτικι» λέξη ...


Ελληνίδα μάνα με πέντε παιδιά έχει αυτό το σώμα που βλέπετε και δικαίως σας πετάγονται τα μάτια έξω, δίνοντας στην «παλιομοδίτικι» λέξη «μανούλι» τον απόλυτο ορισμό! Ο λόγος για την personal trainer και fitness model, Λίντα Κουλέτσιου.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο fitness bodybuilding, έχει πέντε παιδιά (να της ζήσουν), και ζηλευτές αναλογίες, καθώς η γράμμωση που έχει το κορμί της είναι απαράμιλλη. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media (Facebook, Instagram κτλ), η Λίντα Κουλέτσιου έχει χύσει πολύ ιδρώτα για να χτίσει αυτό το σώμα, το οποίο επιδεικνύει στις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους followers της.

Δυνατό της σημείο; Οι εκπληκτικοί της γλουτοί που μοιάζουν με… γλυπτό, σμιλεμένοι όσο δεν πάει. Όταν πάντως δεν συμμετέχει σε διαγωνισμούς, και δεν προπονεί κόσμο στο γυμναστήριο δίνοντας τους διατροφικές συμβουλές, η Λίντα Κουλέτσιου περνά χρόνο με την οικογένεια και τα πέντε παιδιά της που είναι βασική προτεραιότητα της.

 Απολαύστε με δική σας ευθύνη…


www.tribune.gr

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]

[next]


[next]

[next]

[next]
Related

Break New 5311873156442911093

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item