.

Τaekwon Do: Προσωρινή αναστολή του αποκλεισμού από διεθνείς διοργανώσεις

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) εξασφάλισε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤU) του αθλήματος προσωρινή αναστολή του αποκλεισμού της από ...


Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό (ΕΛΟΤ) εξασφάλισε από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤU) του αθλήματος προσωρινή αναστολή του αποκλεισμού της από διεθνείς διοργανώσεις, ύστερα από σχετικό αίτημα της με στόχο να μη διαταραχθεί ο προ πολλού έγκαιρος και ακριβής προγραμματισμός της συμμετοχής Ελλήνων αθλητών και αθλητριών στο WorldTaekwondoPRESIDENTSCUP που πρόκειται να διεξαχθεί στις 7-10 Απριλίου στη Βόννη της Γερμανίας.

Η ΕΛΟΤ απέστειλε το αίτημα της για άμεση αναστολή του αποκλεισμού που έχει προκύψει από τη μη αναγνώριση διπλωμάτων προπονητών της ETUαπό την ΓΓΑ. Στο ίδιο έγγραφο της, η ελληνική ομοσπονδία εκφράζει για μία ακόμα φορά τον προβληματισμό της αλλά και την ελπίδα της για αποκατάσταση σχέσεων με μια εφικτή λύση του προβλήματος ώστε να επανέλθουμε εκ νέου στις διεθνείς διοργανώσεις.

Η ΕTUανταποκρίθηκε αμέσως και έκανε δεκτό το αίτημα της ΕΛΟΤ με προσωρινή και μεμονωμένη ωστόσο αναστολή της αποβολής της Ελλάδος από τις διεθνείς διοργανώσεις και μόνο για τους αγώνες της Βόννης. Σε υψηλό επίπεδο κυμάνθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ανδρών – Γυναικών που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χθες Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου της Χαλκίδας.

Η παρουσία των φιλάθλων που κατέκλυσαν τον χώρο βοήθησε τα μέγιστα όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες στη μεγιστοποίηση της απόδοσης των με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι εντυπωσιακό. «Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, ιδιαίτερα στις Ολυμπιακές κατηγορίες ενώ είχαμε την τύχη να παρακολουθήσουμε και νέα παιδιά που ολοένα και πλαισιώνουν το άθλημα μας. Πραγματικά έγιναν ωραίοι αγώνες με μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν έλειψαν μάλιστα και οι εκπλήξεις.

Ευχαριστούμε τα σωματεία μας για τη σημαντική δουλειά τους και τη πρόοδο που επιδεικνύουν σε θέματα ανάπτυξης και πρωταθλητισμού όπως φάνηκε περίτρανα και στη Χαλκίδα» λέει ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό Νίκος Θωμαΐδης. Στη βαθμολογία πρώτευσε ο Αίαντας Αγίου Δημητρίου και ακολούθησαν οι ΑΣ Γαία και ΑΣ Δαναός Ωραιοκάστρου.

 Δείτε εδώ τα αποτελέσματα κατά κατηγορία σωματικού βάρους.

 www.elot-tkd.gr

Related

TAEKWON-DO 3733535527025262285

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item