.

Μποξ: Ο Νικ Μπλάκγουελ ξύπνησε από το κώμα

Ο 24χρονος πρωταθλητής μεσαίων βαρών στο μποξ επανήλθε μετά από μία εβδομάδα σε κατάσταση καταστολής - Μήνυμα από τον αντίπαλό του, Κρις ...


Ο 24χρονος πρωταθλητής μεσαίων βαρών στο μποξ επανήλθε μετά από μία εβδομάδα σε κατάσταση καταστολής - Μήνυμα από τον αντίπαλό του, Κρις Γιούμπανκ Ένα 24ώρο νωρίτερα από το προγραμματισμένο, ξύπνησε ο 24χρονος πρωταθλητής μεσαίων βαρών στο μποξ, Νικ Μπλάκγουελ, ο οποίος υπέστη αιμάτωμα στον εγκέφαλο από τα χτυπήματα του Κρις Γιούμπανκ, στον αγώνα διεκδίκησης του τίτλου, πριν από μία εβδομάδα.

Ο αθλητής κατέρρευσε στη διάρκεια του 10ου γύρου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον έθεσαν σε κατάσταση τεχνητού κώματος, προκειμένου να ανακόψουν την επέκταση του αιματώματος και να ελέγξουν τις συνέπειες από το σοβαρότητα αυτό χτύπημα. Ο Νικ Μπλάκγουελ παρέμεινε μία εβδομάδα σε κατάσταση τεχνητού κώματος και τη Δευτέρα (4/4) το πρωί επανήλθε, έχοντας δίπλα τους φίλους του.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο 24χρονος αθλητής υπέστη επιφανειακό εγκεφαλικό τραύμα και ως εκ τούτου, θα αποφύγει την επέμβαση, ακαολουθώντας ειδική αγωγή. Τα καλά νέα σχολίασε και ο αντίπαλός του, Κρις Γιούμπανκ, γράφοντας στο λογαριασμό του στο twitter: Είμαι πολύ χαρούμενος που ξύπνησε από το κώμα. Νικ, θα έρθω να σε δω το συντομότερο δυνατό. Έχω κάτι για σένα αδερφέ».

 www.protothema.gr

Related

Break New 8018689520800711866

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item