.

5λεπτο πρόγραμμα γυμναστικής για να κάψεις όλο το λίπος [video]

Αν θέλεις να στείλεις στην κόλαση όλα όσα έφαγες και να τα κάψεις, τότε κάνε ό,τι σου δείχνει η personal trainer Σοφία Περδίκη.   Δεν ...


Αν θέλεις να στείλεις στην κόλαση όλα όσα έφαγες και να τα κάψεις, τότε κάνε ό,τι σου δείχνει η personal trainer Σοφία Περδίκη. 

Δεν έχεις χρόνο για άλλο πόνο; Για άλλα δάκρυα δεν έχεις πια καιρό; Και καλά κάνεις κούκλα μου! Σου περισσεύουν μονάχα 5 λεπτά και αυτά θα τα διαθέσεις για να φτιάξεις σώμα. Ένα σώμα δυνατό που θα φωνάζει από μακριά υγεία. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι ένα στρωματάκι και αθλητική περιβολή.

Κατά τα άλλα πάτα το play στο video που σου ετοιμάσαμε το LadyLike.gr και η personal trainer και ιδιοκτήτρια του Complete Training, Σοφία Περδίκη!

Η Σοφία ονομάζει αυτό το workout "5 Minutes of Hell" και εδώ που τα λέμε δεν έχει άδικο, γιατί θα ιδρώσεις τόσο πολύ που θα νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην κόλαση και πληρώνεις για όλα τα αμαρτωλά παγωτά, πίτσες, τάρτες και σουβλάκια που έχεις φάει. Ω ναι, θα ιδρώσεις, αλλά θα σου αρέσει τόσο που θα θέλει αυτά τα 5 λεπτά να τα ξανακάνεις.

Και η αλήθεια είναι πως αν κάνεις αυτό το 5λεπτο πρόγραμμα, που καίει λίπος σαν να μην υπάρχει αύριο, τρεις φορές την εβδομάδα, και το συνδυάζεις και με την υπόλοιπη σειρά LadyFit θα κάνεις ένα bikini body άλλο πράγμα.

Καμία Bella Hadid!
 
www.thetag.gr

Related

Break New 4580546073544409122

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item