.

Μπαίνουμε στον 6ο μήνα λειτουργίας του site-Oλοένα και μεγαλύτερη η αναγνωσιμότητα!

Μπαίνουμε ήδη στον 6ο μήνα λειτουργίας του site και σίγουρα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την καθημερινή ανταπόκριση των αναγνωστών μα...


Μπαίνουμε ήδη στον 6ο μήνα λειτουργίας του site και σίγουρα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την καθημερινή ανταπόκριση των αναγνωστών μας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτή, όμως, η ικανοποίηση που νιώθουμε δεν μας επιτρέπει να εφησυχάζουμε, αλλά να προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι.

Το "καλύτεροι" δεν έχει σχέση με τον αριθμό των αναγνωστών, αλλά με το ποιοτικό περιεχόμενο των κειμένων που ανεβάζουμε στο site. 

Θα έχετε ασφαλώς παρατηρήσει τις αλλαγές που κάναμε πριν λίγες εβδομάδες. Μία από αυτές ήταν να δημιουργήσουμε ξεχωριστές ενότητες για όλες τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά σπορ στη πρώτη σελίδα.
Πέρα, όμως, από αυτό δημιουργήσαμε κι επιπλέον ενότητες που αφορούν την καλή υγεία -θέματα που αφορούν όλους και όλες όσους/όσες γυμνάζονται είτε σε κάποιο dojo εκπαιδευόμενοι σε οποιαδήποτε πολεμική τέχνη ή σε κάποιο γυμναστήριο κάνοντας pilates, aerobic ή απλώς σηκώνοντας βάρη.

Δίνουμε, επίσης, ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα διατροφής, επειδή είναι γνωστό πως η κατάκτηση της καλής υγείας απαιτεί τον συνδυασμό συστηματικής εκγύμνασης και καλής διατροφής.

Επειδή, ιδιαίτερα στις σχολές πολεμικών τεχνών, τα περισσότερα μέλη είναι παιδιά και έφηβοι προσθέσαμε την ενότητα "Ψυχολογία" ώστε κάθε δάσκαλος ή προπονητής να μάθει βασικά ζητήματα που θα τον βοηθήσουν στο ομολογουμένως δύσκολο έργο του που είναι η διαπαιδαγώγηση των αθλητών/τριών του.

Προσπαθούμε συνεχώς να βρίσκουμε τα καλύτερα κείμενα από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με μεγαλύτερη θέρμη.

Θέλουμε όμως και τα δικά σας άρθρα ή νέα για να τα δημοσιεύουμε. 

Ακριβώς κάτω από τον τίτλο και το σήμα του site θα βρείτε το κουμπί "Επικοινωνία" για να μας στείλετε ότι θέλετε να δημοσιεύσουμε.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε.

Με εκτίμηση

www.traditionalkarate.eu"

Related

EDITORS POST 8426793451280925246

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item