.

Αν θες να ασκηθείς μόνος/νη...

Κλείσε ραντεβού. Προγραμμάτισε τη μέρα που θα ασκηθείς 1 μήνα πριν και κράτα αυτή τη δέσμευση, όπως θα έκανες και με ένα meeting....


Κλείσε ραντεβού.


Προγραμμάτισε τη μέρα που θα ασκηθείς 1 μήνα πριν και κράτα αυτή τη δέσμευση, όπως θα έκανες και με ένα meeting. Αν χρειαστεί να αναβάλλεις την άσκηση εκείνης της μέρας, επαναπρογραμμάτισε τη εκείνη τη στιγμή για μία άλλη στιγμή της μέρας ή την ακριβώς επόμενη.

Προετοιμάσου για την επιτυχία. Πώς;


Ξύπνα 30 λεπτά νωρίτερα & δεν θα έχεις καμία δικαιολογία για την υπόλοιπη μέρα. Θυμήσου πως το να κατακτήσεις τους στόχους σου δεν σημαίνει ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο.

Περπάτημα.


Ανάμεσα στη δουλειά κάνε διαλείμματα και περπάτα για 10 λεπτά. Στο τέλος της ημέρας θα μπορούσες να έχεις συμπληρώσει 60 λεπτά καρδιαγγειακής δραστηριότητας, χωρίς να πας γυμναστήριο.

Κάνε μία επένδυση.


Είτε λέγεται αθλητικός εξοπλισμός (π.χ. διάδρομος) είτε personal trainer, το να ξέρεις πως κάποιος σε περιμένει για γυμναστική, αυξάνει τις πιθανότητες να εμφανιστείς.

Προγραμματισμός.


Ας πούμε πως μπορείς να μαγειρέψεις την Κυριακή για την εβδομάδα, έτσι θα μπορείς να πας στο γυμναστήριο μετά τη δουλειά χωρίς δικαιολογίες και το καλύτερο; Θα έχεις έτοιμο φαγητό στο σπίτι που θα σε περιμένει.

 Shape.gr

Related

Break New 3261956879612629690

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item