.

Την έδιωξαν από το γυμναστήριο επειδή είχε μεγάλο στήθος!

Παγκόσμιο θέμα έγινε ένα γυμναστήριο στην Οτάβα του Καναδά, επειδή έκανε παρατήρηση σε μέλος του για το μεγάλο στήθος της. Σε ένα κείμε...


Παγκόσμιο θέμα έγινε ένα γυμναστήριο στην Οτάβα του Καναδά, επειδή έκανε παρατήρηση σε μέλος του για το μεγάλο στήθος της. Σε ένα κείμενο που ανέβασε το Σάββατο η Τζίνα Βέκιο περιγράφει ότι η ομάδα των γυμναστών στο Motavi Athletic club της είπε ότι τα ρούχα που φορούσε για να γυμναστεί ήταν «ακατάλληλα» λόγω του σωματότυπού της.

Της είπαν επίσης ότι θα έπρεπε να φοράει κάτι περισσότερο για να μην προσβάλλονται οι γυμναστές και τα μέλη του κλαμπ. Οπως έγραψε η ίδια ένιωσε ιδιαίτερα ταπεινωμένη και πιστεύει ότι τα σχόλια έγιναν σε βάρος της εξαιτίας του μεγάλου στήθους της. Αναφέρει, μάλιστα, ότι φορούσε ένα τοπ γυμναστηρίου και ένα κολάν, ως συνήθως και όχι κάτι προκλητικό.

Σε αυτό το γυμναστήριο όλοι φορούν κλασικά και συντηρητικά ρούχα», γράφει η ξανθιά κοπέλα από τον Καναδά. «Εγώ ρώτησα τους υπόλοιπους αν ενοχλούνται από την εμφάνισή μου και μου απάντησαν όχι. Επομένως, οι μόνοι που ενοχλήθηκαν από τα ρούχα μου ήταν οι δύο γυμνάστριες που δούλευαν εκείνη την ημέρα».

Οταν είπε στις δύο γυμνάστριες ότι φορούσε ένα απλό τοπ και τίποτα περισσότερο, εκείνες απάντησαν ότι το μέγεθος του στήθους της ήταν προκλητικό γι’αυτό το μπλουζάκι. «Ενιωσα ταπεινωμένη και δακτυλοδεικτούμενη εξαιτίας του σώματός μου. Σοκαρίστηκα όταν μου είπαν ότι δεν μπορούσα να φοράω ένα τέτοιο τοπ και ότι μια άλλη γυναίκα μπορούσε!

Αλλα άτομα, άλλοι κανόνες; Θέλω να σπάσω αυτόν τον κανόνα, δημοσίως. Δεν μπορεί να μου απαγορεύεται ένα τοπ επειδή έχω μεγάλο στήθος. Η διεύθυνση του γυμναστηρίου μου είπε ότι πρόκειται για ιδιωτικό χώρο και μπορούν να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες! Ο διαχωρισμός ανθρώπων». «Σας ανεβάζω τρεις φωτό με τα ρούχα που φορούσα εκείνη την ημέρα. Πείτε μου κι εσείς αν είναι ενοχλητικά!», έγραψε.

 www.tribune.gr

Related

Break New 1971007633558401437

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item