.

Πράγα: Μεσαιωνικές μάχες

H μεσαιωνική μάχη των εθνών διεξήχθη για έβδομη χρονιά, με τις διαγωνιζόμενες εθνικές ομάδες να…πολεμούν με σπαθιά, βέλη και κάθε είδους...


H μεσαιωνική μάχη των εθνών διεξήχθη για έβδομη χρονιά, με τις διαγωνιζόμενες εθνικές ομάδες να…πολεμούν με σπαθιά, βέλη και κάθε είδους μεσαιωνικό όπλο. Η εν λόγω διοργάνωση διεξήχθη φέτος στην Τσεχία, με τη συμμετοχή 700 ιπποτών από 35 χώρες.

Οι διαγωνιζόμενοι φορούν τις ιστορικές ενδυμασίες, που ζυγίζουν περίπου 20 κιλά και κοστίζουν χιλιάδες ευρώ. Στην Πράγα, ρίχτηκαν στη μάχη με αντίγραφα των μεσαιωνικών όπλων, και συμμετείχαν σε πέντε διαφορετικά αγωνίσματα.

«Δεν είναι τόσο επικίνδυνο όσο φαίνεται. Είναι το ίδιο επώδυνο όσο και τα υπόλοιπα αθλήματα επαφής. Οι τραυματισμοί μοιάζουν με αυτούς του ποδοσφαίρου ή του χόκεϊ επί πάγου», τόνισε ο αρχηγός της Τσεχίας. Κυρίαρχη εθνική ομάδα του θεσμού είναι αυτή της Ρωσίας που και φέτος αναδείχτηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Στον τελικό αντιμετώπισε την Ουκρανία, με την επώδυνη μάχη να την κερδίζουν τελικά οι Ρώσοι. Οι ομάδες προέρχονται κυρίως από την Ευρώπη αλλά φέτος υπήρξαν συμμετοχές από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βραζιλία, τη Χιλή, την Αργεντινή, το Μεξικό, την Ιαπωνία, την Αυστραλία αλλά και τη Νέα Ζηλανδία.

 
Επιμέλεια Γιάννης Καράγιωργας
gr.euronews.com

Related

Break New 5260772872351767031

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

Συνδεθειτε με τους διαφημιζομενους

Περιγραφή1
aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

aaaaa

KARATE into the OLYMPICS 2020

Edward Kaloudis & Brian Frost

Edward Kaloudis & Brian Frost

Δημοφιλεις αναρτησεις

ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ

Ολα τα κείμενα που εδώ διαβάζετε, ταυτόχρονα δημοσιεύονται και στα social media
item