.

Χρ. Λιάκος: «Ονειρο ζωής η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς Αγώνες»

Τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εξασφάλισε ο Χρήστος Λιάκος. Ο διεθνής Ελληνας διαιτητής της Πάλης επιλέχθηκε από την ...


Τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο εξασφάλισε ο Χρήστος Λιάκος. Ο διεθνής Ελληνας διαιτητής της Πάλης επιλέχθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία ανάμεσα στους 50 κορυφαίους διαιτητές του κόσμου και μαζί με την Μαρία Πρεβολαράκη (53κ.) θα εκπροσωπήσουν την ελληνική Πάλη στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Χρήστος Λιάκος μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων για την εκπλήρωση του μεγαλύτερου ονείρου του, καθώς και τις θυσίες που χρειάζεται να κάνει ένας διαιτητής για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

«Είναι δύσκολο να είσαι στους 50 καλύτερους διαιτητές του κόσμου. Πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία και είναι τεράστια τιμή που θα παρευρίσκομαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Θα εκπροσωπήσω την Ελλάδα σαν διαιτητής Πάλης και αυτό με τιμάει ιδιαίτερα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί είχα προσπαθήσει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνο να προκριθώ και δεν τα κατάφερα».

Ο Χρήστος Λιάκος αναφέρθηκε και στις θυσίες που κάνει ένας διαιτητής για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο: «Για να φτάσει κανείς σε τέτοιο επίπεδο χρειάζεται θυσίες και πολύ σκληρή δουλεία. Το καταφέρνει κανείς μέσα από πολλούς αγώνες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η συμμετοχή μου στο 1ο Προολυμπιακό Ευρωπαϊκό τουρνουά και στα δύο Παγκόσμια που έγιναν στην Μογγολία και στην Τουρκία.».

Τέλος ο Χρήστος Λιάκος μίλησε για τη συμβολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας: «Η συμβολή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και της κεντρικής διαιτησίας ήταν καθοριστική. Χωρίς τη βοήθεια και τη στήριξη τους προς το πρόσωπό μου, αλλά και προς όλους τους διαιτητές δεν θα τα κατάφερνα. Παρόλο τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό με στήριξαν και με βοήθησαν να εκπληρώσω το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής μου. Θα ήθελα, επίσης, να ευχαριστήσω την Παγκόσμια Ομοσπονδία Πάλης, γιατί ήταν μεγάλη τιμή που με επέλεξε στους 50 καλύτερους διαιτητές του κόσμου…».

 wrestlinghellas.gr

Related

Break New 8081477009089475594

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item