.

Λειτουργική προπόνηση-Σε ποιους απευθύνεται

Η λειτουργική προπόνηση (functional training) στοχεύει όχι απλά στην εκγύμναση ενός μόνο μυ, αλλά στην ανάπτυξη του μυϊκού συστήματος κα...


Η λειτουργική προπόνηση (functional training) στοχεύει όχι απλά στην εκγύμναση ενός μόνο μυ, αλλά στην ανάπτυξη του μυϊκού συστήματος και της ιδιοδεκτικότητας, στην καλύτερη κινητικότητα των αρθρώσεων και στη βελτίωση όλων των παραγόντων της φυσικής κατάστασης (αντοχή, ταχύτητα, δύναμη, ευκινησία), έτσι ώστε το σώμα του ασκούμενου να γίνει πιο λειτουργικό και σε θέση να ανταπεξέλθει με ασφάλεια στις καθημερινές δραστηριότητες.

Άλλωστε, το ανθρώπινο σώμα είναι έτσι φτιαγμένο και δομημένο ώστε να μπορεί να τρέχει, να πηδάει, να τραβάει, να σπρώχνει – αυτές τις φυσικές κινήσεις προσπαθεί να βελτιώσει η λειτουργική προπόνηση. Τέλος, ο εξοπλισμός που απαιτείται μπορεί να είναι πολύ απλός, αφού οι καθημερινές κινήσεις μπορούν να αντιγραφούν εύκολα με τη βοήθεια αλτήρων, fit ball, medicine ball, λάστιχων και δίσκων ισορροπίας.

Συμπέρασμα: Η λειτουργική προπόνηση είναι ζωτικής σημασίας και πολύ σημαντική είτε είστε αθλητής, είτε μια νοικοκυρά που θέλει να μεταφέρει τα παιδιά της, είτε απλά θέλετε να νιώθετε μεγαλύτερη ασφάλεια και αντοχή σε όλες τις καθημερινές απαιτήσεις στο σπίτι και στη δουλειά. 

myself.gr

Related

Break New 6744207339017690091

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item