.

Εχει γροθιά με δύναμη μισού τόνου! Ο Τάσος Μπερδέσης μετρήθηκε και βρέθηκε δεύτερος στην Ευρώπη

Η δεύτερη ισχυρότερη γροθιά της Ευρώπης είναι ελληνική και ανήκει σε Πατρινό πυγμάχο! Πρόκειται μάλιστα για έναν από τους πλέον διακεκρι...


Η δεύτερη ισχυρότερη γροθιά της Ευρώπης είναι ελληνική και ανήκει σε Πατρινό πυγμάχο! Πρόκειται μάλιστα για έναν από τους πλέον διακεκριμένους αθλητές της χώρας με πάμπολλες νίκες σε διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Τάσος Μπερδέσης βρέθηκε πρόσφατα στη Γερμανία όπου προπονήθηκε μαζί με τον πρωταθλητή Ευρώπης. Μεταξύ άλλων δοκιμάστηκε και η ταχύτατα και η δύναμη της γροθιάς του σε ειδικά διαμορφωμένο ταμπλό και μάλιστα μετά από σκληρή προπόνηση (δηλαδή να είναι ήδη κουρασμένος) όπως συνηθίζεται από τους κορυφαίους μια προπονητές στον κόσμο.

Διαπιστώθηκε ότι η γροθιά του Τάσου Μπερδέση είναι 491 κιλά(!), λίγο μόλις πιο κάτω από αυτή του Πρωταθλητή Ευρώπης που φτάνει ακριβώς το μισό τόνο. Στο προπονητήριο έμειναν όλοι κατάπληκτοι και έδωσαν συγχαρητήρια στον Έλληνα Πρωταθλητή που αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Πάτρα και αναχωρεί τα επόμενα 24ωρα για τη Βασιλεία της Ελβετίας.

 www.patranews.gr

Related

Break New 25176989197750358

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item