.

Τι δεν πρέπει να πίνει ένα παιδί

Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της ενυδάτωσης για τον οργανισμό, ειδικά τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και η άνοδος της θερμοκρασίας κάνει τα...


Όλοι γνωρίζουμε τη σημασία της ενυδάτωσης για τον οργανισμό, ειδικά τώρα που έρχεται το καλοκαίρι και η άνοδος της θερμοκρασίας κάνει τα μικρά παιδιά να ιδρώνουν εύκολα. Ωστόσο κάθε φορά που θέλετε να δροσίσετε και να ενυδατώσετε το διψασμένο σας παιδί καλό θα είναι να αποφεύγετε τα παρακάτω ποτά:

Αναψυκτικά τύπου cola: Περιέχουν καφεΐνη και πολλή ζάχαρη που δεν ωφελούν σε τίποτα το παιδί. Γενικότερα όλα τα αναψυκτικά λόγω των συστατικών τους στην πραγματικότητα δεν ξεδιψούν.

Παγωμένο τσάι: Ακόμα κι αν πρόκειται για πράσινο τσάι, δεν παύει να περιέχει καφεΐνη και πολλές γλυκαντικές ουσίες.

Χυμοί του εμπορίου: Οι περισσότεροι έχουν συντηρητικά και ζάχαρη. Προτιμήστε μόνο φυσικούς χυμούς ή ακόμα καλύτερα στύψτε εσείς οι ίδιοι ένα χυμό στο παιδί σας.

Energy drinks: Αυτά τα ροφήματα προορίζονται για ενήλικες που αθλούνται και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταναλώνονται από μικρά παιδιά, καθώς θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους.

Καφέ και αλκοόλ: Δυστυχώς ακόμα και σήμερα πολλοί γονείς επιτρέπουν ή ακόμα και ενθαρρύνουν τα παιδιά τους να πιουν από τον καφέ ή την μπύρα τους, γεγονός πραγματικά ανεπίτρεπτο.

Όσο κι αν ακούγεται κλισέ η αλήθεια είναι ότι το καλύτερο ποτό για τα μικρά παιδιά είναι το νερό και φυσικά μπορούν να πίνουν το γαλα τους.

 www.aigialeia24.gr

Related

Break New 1051026592346858576

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item