.

Ξύλο σε αγώνα Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κουνγκ Φου [video]

Σε «πόλεμο» κατέληξε ένας αγώνας Κουνγκ Φου, που διεξαγόταν στο πλαίσιο των ημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κουνγκ Φου στην ουκρ...


Σε «πόλεμο» κατέληξε ένας αγώνας Κουνγκ Φου, που διεξαγόταν στο πλαίσιο των ημιτελικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κουνγκ Φου στην ουκρανική πόλη Lviv. Ο καβγάς ξεκίνησε όταν οι δύο έφηβοι στο ρινγκ αρνήθηκαν να σταματήσουν την πάλη, παρά το κουδούνι που σήμανε τη λήξη.

Ο 12χρονος Αρμένιος David Petrosyan επρόκειτο να νικήσει, όταν υποστηρικτές του αντιπάλου του από το Αζερμπαϊτζάν εισέβαλαν στο ρινγκ με παλούκια και μπάρες. Στο βίντεο φαίνονται 50 άνδρες να παλεύουν μεταξύ τους μέσα και έξω από το ρινγκ, με τον διαιτητή να προσπαθεί μάταια να χωρίσει μερικούς από αυτούς.

Από το ξύλο δε γλίτωσε ούτε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Κουνγκ Φου, Nikolai Matulevskiy, που χτυπήθηκε από ένα μέλος της ομάδας του Αζερμπαϊτζαν, την ώρα που προσπαθούσε να κρύψει πίσω του Αρμένιο αθλητή. Τα επεισόδια σταμάτησαν όταν επενέβησαν οι φύλακες του γηπέδου. Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν αποκλείστηκε εξαιτίας ανάρμοστης συμπεριφοράς κατά τον αγώνα.
 
www.topontiki.gr

Related

Video 3317841565893657568

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item