.

6 ασκήσεις για κυτταρίτιδα στο σπίτι

1. Πλάγιες προβολές με βάρος Γυμνάζεις γλουτούς, προσαγωγούς, δικεφάλους ποδιών, γάμπες.Στάσου με τα πόδια ενωμένα, κρατώντας και ...


1. Πλάγιες προβολές με βάρος
Γυμνάζεις γλουτούς, προσαγωγούς, δικεφάλους ποδιών, γάμπες.Στάσου με τα πόδια ενωμένα, κρατώντας και με τα δυο σου χέρια ένα βαρύ βαράκι κάθετα από τη μία άκρη του, με τα χέρια στο ύψος του στήθους και τους αγκώνες λυγισμένους. Αυτή είναι η αρχική θέση. Με το δεξί πόδι ίσιο και τα δάχτυλα και των δύο ποδιών να κοιτάζουν μπροστά, κάνε με το αριστερό ένα μεγάλο βήμα στο πλάι λυγίζοντας τα γόνατα και κατεβάζοντας χαμηλά τα ισχία (εικόνα). Σπρώξε με το αριστερό πόδι για να επιστρέψεις στην αρχική. Αυτό αποτελεί μία επανάληψη. Εκτέλεσε 20 επαναλήψεις. Άλλαξε πλευρές και επανάλαβε.

2. Πίσω διαγώνια προβολή με βάρηΓυμνάζεις γλουτούς, τετρακεφάλους, δικεφάλους ποδιών, απαγωγούς, προσαγωγούς, γάμπες.Στάσου με τα πόδια ανοιχτά στο φάρδος των ισχίων, κρατώντας από ένα από τα ελαφριά βαράκια στο κάθε χέρι με τα χέρια ίσια στο πλάι του σώματός σου. Κρατώντας τους ώμους σε ευθεία με τα ισχία, κάνε με το αριστερό πόδι ένα βήμα πίσω και πλάγια, προς το δεξί, λυγίζοντας και τα δύο γόνατα στις 90 μοίρες (εικόνα). Πίεσε με το αριστερό πόδι για να επιστρέψεις στην αρχική θέση. Άλλαξε πλευρές και επανάλαβε. Αυτό αποτελεί μία επανάληψη. Εκτέλεσε 20 επαναλήψεις.

3. Κάθισμα πλιέ με βάρος
Γυμνάζεις γλουτούς, προσαγωγούς, τετρακεφάλους, δικεφάλους ποδιών, γάμπες.Στάσου με τα πόδια πολύ ανοιχτά και τα δάχτυλα των ποδιώνστραμμένα προς τα έξω, κρατώντας και με τα δυο σου χέριαένα βαρύ βαράκι κάθετα από τη μία άκρη του, με τα χέρια στούψος του στήθους και τους αγκώνες λυγισμένους. Αυτή είναιη αρχική θέση. Κάνε βαθύ κάθισμα, πιέζοντας τα γόνατα έξωκαι στο πλάι (εικόνα). Επίστρεψε στην αρχική θέση. Αυτόαποτελεί μία επανάληψη. Εκτέλεσε 20 επαναλήψεις.

4. Άρση λεκάνης με βάρος
Γυμνάζεις γλουτούς, οπίσθιους μηριαίους.Ξάπλωσε ανάσκελα με τα πόδια λυγισμένα κρατώντας ένα μεγάλο βαράκι οριζόντια πάνω στα οστά της λεκάνης. Σήκωσε τη λεκάνη σφίγγοντας τους γλουτούς και μείνε για 30 δευτερόλεπτα. Κατέβασε ξανά τη λεκάνη. Αυτό αποτελεί μία επανάληψη. Εκτέλεσε 20 επαναλήψεις.

5. Πλάγια άρση ποδιού με βάρος
Γυμνάζεις ισχία, προσαγωγούς.Ξάπλωσε στο πάτωμα στο αριστερό σου πλευρό, με τον κορμό ανασηκωμένο, τον αριστερό πήχη στο έδαφος κάθετα στο σώμα, τα πόδια ενωμένα. Ακούμπησε χαλαρά το ένα από τα μεγάλα βαράκια επάνω από το δεξί γόνατο. Ανασήκωσε το δεξί πόδι και κράτησέ το ψηλά για 3 δευτερόλεπτα (εικόνα). Κατέβασέ το για να επιστρέψεις στην αρχική θέση. Αυτό είναι μία επανάληψη. Εκτέλεσε 20 επαναλήψεις. Άλλαξε πλευρά και επανάλαβε.

6. «Άρση θανάτου» στο ένα πόδι
Γυμνάζεις μέση, κοιλιακούς, γλουτούς, δικεφάλους ποδιών.Στάσου με τα πόδια ανοιχτά στο φάρδος των ισχίων, κρατώντας ένα από τα ελαφριά βαράκια σε κάθε χέρι με τις παλάμες στραμμένες προς το σώμα και τα βάρη ακουμπισμένα στους μηρούς σου. Ανασήκωσε το δεξί πόδι μερικά εκατοστά από το έδαφος για να ξεκινήσεις. Σκύψε μπροστά από τα ισχία, κατεβάζοντας τον κορμό προς το έδαφος και τα βάρη χαμηλά κοντά στα πόδια σου ενώ τεντώνεις ίσιο πίσω σου το δεξί πόδι, μέχρι το σώμα σου να σχηματίσει ένα Τ (εικόνα). Επίστρεψε αργά στην αρχική θέση. Αυτό αποτελεί μία επανάληψη. Εκτέλεσε 20 επαναλήψεις. Άλλαξε πλευρές∙και επανάλαβε.

 Shape.gr

Related

Break New 1798243994744103161

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item