.

7ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΑΜΠ ΚΑΡΑΤΕ Κλειστό Γήπεδο «Γλαύκος Κληρίδης» στον Αγρό

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε διοργανώνει το 7ο Προπονητικό Κάμπ στο ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ στον Αγρό μεταξύ 26-28 Αυγούστου 2016. Σκοπός της δ...


Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε διοργανώνει το 7ο Προπονητικό Κάμπ στο ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ στον Αγρό μεταξύ 26-28 Αυγούστου 2016. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η απόκτηση περισσότερων γνώσεων στο αγωνιστικό καράτε και η προετοιμασία των αθλητών μας για της εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις της Ομοσπονδίας:

1. Mediterranean Senior Championship

2. 3rd Small State of Europe Karate Championship

3. World Senior Championship

4. Παγκύπριο Πρωτάθλημα 14+ 5. Balkan Championship Cadets, Juniors & U21 6. 44th EKF Junior, Cadet and U21 Championship 7. 52nd EKF Senior Championship

Το Προπονητικό Κάμπ θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο «Γλαύκος Κληρίδης» στο χωριό ΑΓΡΟΣ της Επαρχίας Λεμεσού μεταξύ 26 και 28 Αυγούστου (Παρασκευή/Σάββατο/Κυριακή) και οι αθλητές θα διαμένουν στο Ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές μέλη της Κ.Ο.Καράτε γεννηθέντες από το 2005 και μεγαλύτεροι (παίδες/κορασίδες, έφηβοι, νέοι, άνδρες/γυναίκες). Το κόστος συμμετοχής είναι €120 για τρείς μέρες και περιλαμβάνει πλήρη διαμονή και διατροφή, μεταφορικό (εφόσον συμπληρώνονται τουλάχιστον 30-50 θέσεις στο λεωφορείο) καθώς και φανελίτσα για κάθε αθλητή. 

Ο κάθε αθλητής θα πρέπει να φέρει μαζί του πλήρη εξοπλισμό καράτε (στολές, γάντια, επικαλαμίδες, μασελίτσα) καθώς επίσης και αθλητικά παπούτσια και αθλητικά ρούχα). Όλοι αθλητές για να μπορούν να λάβουν μέρος στο 7ο Προπονητικό Κάμπ Καράτε θα πρέπει να είναι κάτοχοι εγκεκριμένου από τον ΚΟΑ ΔΕΛΤΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ή να φέρουν ιατρική βεβαίωση εφόσον δεν έχουν δελτίο υγείας που να λέει ότι δεν πάσχουν από κάποιο νόσημα και ότι είναι υγιείς και μπορούν να λάβουν μέρος στο Προπονητικό Κάμπ Καράτε.

Οι ονομαστικές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν στο ειδικό ηλεκτρονικό πρόγραμμα sportdata.org/karate. Οι δηλώσεις πρέπει να περαστούν στο ηλεκτρονικό σύστημα με όλα τα στοιχεία αθλητή όπως ακριβώς γίνεται για τα πρωταθλήματα καράτε το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 25/7/2016 το σύστημα μετά θα κλείσει και δεν θα μπορείτε να κάνετε άλλες εγγραφές. Όλοι οι προπονητές θα έχουν υπό την ευθύνη τους όλους τους αθλητές του σωματείου/συλλόγου τους στο γήπεδο και το ξενοδοχείο. Οι προπονητές θα πρέπει να υπογράψουν το συμφωνητικό έγγραφο προπονητή το οποίο σκοπό έχει την συμμόρφωση με τους κανονισμούς.

Επίσης ο υπεύθυνος εκπαιδευτής του κάθε σωματείου θα πρέπει να υπογράψει και να φέρει μαζί του την υπεύθυνη δήλωση εκπαιδευτή σωματείου τα οποία θα πρέπει να δοθούν ή σταλούν στην Ομοσπονδία μέχρι τις 1/8/2016 στο ΦΑΞ 22449843 ή να σταλεί με e-mail cypruskaratefederation@gmail.com Η μεταφορά των αθλητών θα γίνει από την Λευκωσία από το Ολυμπιακό Μέγαρο ενώ από άλλες επαρχίες θα καθοριστεί το σημείο και θα ενημερωθείτε.

Σε περίπτωση που γονείς ενδιαφέρονται να μείνουν στο ξενοδοχείο θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την υποδοχή του ξενοδοχείου στο τηλέφωνο 25521201 και να ενημερώσουν ότι ενδιαφέρονται να μείνουν στο ξενοδοχείο ως γονείς αθλητών που μετέχουν και θα τους δοθούν ειδικές τιμές. 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΡΑΤΕ (Κ.Ο.ΚΑΡΑΤΕ)

Related

Break New 2889103919360951366

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item