.

Για εμάς...

Το site "Traditionalkarate.eu" , δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 και φιλοδοξεί να γίνει η πιο ενημερωτική ιστοσελίδα ...


Το site "Traditionalkarate.eu", δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2015 και φιλοδοξεί να γίνει η πιο ενημερωτική ιστοσελίδα για όλες τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά σπορ. Παράλληλα, ο αναγνώστης μπορεί να βρει και θέματα που αφορούν γενικότερα την άθληση, την διατροφή και την καλή υγεία.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνηση ή την διαφημιστική καταχώρηση σχολής/γυμναστηρίου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail: "pigasosbooks@gmail.com", ή να πατήσετε στη λέξη "Επικοινωνία", που βρίσκεται κάτω από το σήμα του site, με μπλε γράμματα.

Στόχος μας και υπόσχεσή μας προς όλους τους αναγνώστες μας είναι να βελτιωνόμαστε καθημερινά, προσφέροντάς σας τα καλύτερα θέματα απ' όλο το φάσμα των μαχητικών τεχνών και όχι μόνο.

Με εκτίμηση

Traditional Karate

Related

About 8094056298491617092

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item