.

Με μηχανική υποστήριξη πλέον ο Μοχάμεντ Άλι - Φόβοι για την ζωή του

Σε κρίσιμη κατάσταση και σε μηχανική υποστήριξη είναι πλέον ο θρυλικός Μοχάμεντ Άλι και ήδη οι γιατροί ειδοποίησαν την οικογένειά του να...


Σε κρίσιμη κατάσταση και σε μηχανική υποστήριξη είναι πλέον ο θρυλικός Μοχάμεντ Άλι και ήδη οι γιατροί ειδοποίησαν την οικογένειά του να είναι προετοιμασμένοι ακόμη και για το χειρότερο σενάριο.

Ο Μοχάμεντ Άλι αντιμετώπισε έντονο αναπνευστικό πρόβλημα και μπήκε στο νοσοκομείο, αλλά το χθεσινό ανακοινωθέν ήταν αισιόδοξο και έκανε λόγο για βελτίωση της υγείας του. Όμως, η εξέλιξη τις τελευταίες ώρες δεν ήταν η αναμενόμενη και τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο θρύλος της πυγμαχίας έχει μπει σε μηχανική υποστήριξη και η υγεία του, σύμφωνα με όσα λένε οι γιατροί, επιδεινώνεται συνεχώς.

Μάλιστα, κάλεσαν όλους τους συγγενείς του (τους δύο γιους του, τις 7 κόρες και τα εγγόνια του) να βρίσκονται κοντά του στο κρεβάτι, καθώς δεν αποκλείουν τις επόμενες ώρες να καταλήξει. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών, που δίνει σκληρή μάχη, αφού τα αναπνευστικά προβλήματα παρουσιάζουν επιπλοκές λόγω της νόσου Πάρκινσον από την οποία πάσχει.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άλι, Μπομπ Γκάνελ, είπε την Πέμπτη ότι παρακολουθείται από ομάδα εξειδικευμένων γιατρών για αναπνευστικό πρόβλημα το οποίο παρουσίασε, αλλά δεν θέλησε ούτε να δώσει πληροφορίες, ούτε να πει ποιο είναι το νοσοκομείο.

 www.cnn.gr

Related

Break New 8838923496463519527

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item