.

Ξεκινήστε τη Μέρα σας με Γυμναστική

Η άσκηση είναι κάτι που πρέπει όλοι να κάνουμε καθημερινά, αλλά όταν υπάρχει ένα γεμάτο πρόγραμμα, πολλές φορές μοιάζει αδύνατο. Η καλύτ...


Η άσκηση είναι κάτι που πρέπει όλοι να κάνουμε καθημερινά, αλλά όταν υπάρχει ένα γεμάτο πρόγραμμα, πολλές φορές μοιάζει αδύνατο. Η καλύτερη τακτική είναι να ξεκινήσετε τη μέρα σας με γυμναστική, γιατί στο τέλος της μέρας είναι πιο εύκολο να την παρακάμψουμε λόγω κούρασης.

Πλέον, η γυμναστική το πρωί θεωρείται ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τον οργανισμό μας, καθώς μας δίνει ενέργεια, ενισχύοντας ταυτόχρονα το μεταβολισμό μας. Έχοντας αυτά κατά νου, δοκιμάστε κάποια από τις παρακάτω πέντε ασκήσεις. Μετά από μια βδομάδα θα είστε σε θέση να δείτε τη διαφορά. Και να θυμάστε: κάτι που σήμερα μοιάζει με αγγαρεία αύριο ίσως γίνει μια αγαπημένη σας συνήθεια.

1. Ποδήλατο

Το ποδήλατο αποτελεί σπουδαία επιλογή άσκησης για τις πρωινές ώρες. Ακόμα και για τα πρωινά σας ψώνια αποτελεί μια εξαιρετική λύση. Σε λιγότερο από 30 λεπτά, ένας μέσος άνθρωπος μπορεί να κάψει πάνω από 300 θερμίδες σε ένα ποδήλατο.

2. Τρέξιμο

30 λεπτά τζόκινγκ αρκούν για να αναζωογονήσετε τον οργανισμός και να κάψετε λίπος. Έχετε τα αθλητικά σας σε πρώτη θέση και ξεκινήστε τη μέρα σας δυναμικά.

3. Push-ups

Λίγο πριν μπείτε στο ντους, 10 λεπτά αρκούν για να δυναμώσετε τα χέρια και τον κορμό σας.

4. Χρησιμοποιήστε τις σκάλες, αντί του ασανσέρ

Χρησιμοποιώντας απλά τις σκάλες αντί για το ασανσέρ ξέρετε εκ των προτέρων πως κάνετε μια πολύ αποτελεσματική άσκηση για τους γλουτούς σας.

5. Κάντε γιόγκα στο σαλόνι σας

Ένα μικρό χαλάκι και η θετική σας ενέργεια αρκούν για να δώσετε στον οργανισμό σας το καλύτερο ξεκίνημα. Η γιόγκα να ξέρετε πως ταιριάζει στα πρωινά.

 www.marymary.gr

Related

Break New 6371538075754325202

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item