.

Πόσο νερό πρέπει να πίνετε ανάλογα με το βάρος και την ηλικία σας

Το νερό είναι πηγή ζωής και απαραίτητο καθημερινά για την καλή υγεία των ανθρώπων. Παρ' όλο που μπορεί πολλοί να μην το αξιολογούν,...


Το νερό είναι πηγή ζωής και απαραίτητο καθημερινά για την καλή υγεία των ανθρώπων. Παρ' όλο που μπορεί πολλοί να μην το αξιολογούν, ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν αρκετοί είναι ότι πιστεύουν πως μπορούν να αντικαταστήσουν το νερό με άλλα ροφήματα, με αποτέλεσμα να μην παίρνουν όσο νερό πραγματικά χρειάζονται.

Βέβαια το πόσο νερό χρειάζεται ένας οργανισμός εξαρτάται από το σωματικό βάρος αλλά και την ηλικία του καθενός. Για να υπολογίσετε εύκολα πόσο νερό χρειάζεται να πίνετε ανάλογα με το βάρος σας θα πρέπει να ξέρετε ότι οι ανάγκες αυξάνονται όσο αυξάνονται τα κιλά αλλά και η ηλικία ενός ατόμου καθώς επίσης και από την άσκηση που κάνει.

Για παράδειγμα ένα κορίτσι 9 ετών δεν έχει τις ίδιες ανάγκες με μια έγκυο γυναίκα ή με ένα άτομο που κάνει έχει έντονη σωματική δραστηριότητα.

Για να δείτε πόσο νερό χρειάζεται να πίνετε οπωσδήποτε καθημερινά ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές ανάλογα με τα κιλά σας αλλά και την ηλικία σας στον παρακάτω πίνακα.

36 κιλά – 1,1 λίτρα
45 κιλά – 1,4 λίτρα
54 κιλά – 1,7 λίτρα
63 κιλά – 2 λίτρα
72 κιλά – 2,3 λίτρα
81 κιλά – 2,6 λίτρα
90 κιλά – 2,9 λίτρα
99 κιλά – 3,2 λίτρα
108 κιλά – 3,5 λίτρα


www.baby.gr

Related

Break New 6510949721066297562

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item