.

Ανακοίνωσε την επιστροφή του ο GSP

Ήτανκάτι που το περιμέναμε όλοι σύμφωνα με τη στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα και το UFC και ο GSP, καθώς έδειχναν σε κάθε ...


Ήτανκάτι που το περιμέναμε όλοι σύμφωνα με τη στάση που έχει κρατήσει όλο αυτό το διάστημα και το UFC και ο GSP, καθώς έδειχναν σε κάθε αναμεταξύ του αναφορά ότι τα προβλήματα του παρελθόντος έχουν λυθεί στο 100% και οι... σκιές έχουν φύγει όσον αφορά τη μελλοντική συνεργασία τους.

Και κάπως έτσι λοιπόν στο χθεσινοβραδινό "MMAhour" (20/6), o Καναδός πρωταθλητής και θρύλος των ΜΜΑ αποκάλυψε ότι επιστρέφει στην δράση και πως νιώθει έτοιμος να μπει στο οκτάγωνο από κάθε άποψη: Είμαι έτοιμος! Επιστρέφω... Είμαι συναισθηματικός τύπος και ό,τι είναι να πω το λέω. Πριν βγω σε εσάς μου έλεγαν οι μάνατζερ μου να μην το ένα ή το άλλο γιατί βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις" είπε αρχικά ο St. Pierre.

Για να συνεχίσει απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τον Bisping και το ενδεχόμενο να παίξουν: "Τελείωσα σαν πρωταθλητής της καριέρας όπως πρέπει να την τελειώνουν όλοι. Τώρα που αποφάσισα να επιστρέψω θέλω η επιστροφή να είναι αναλόγως μεγάλη. Δεν είμαι μικρός, ούτε θα μικρύνω... Εάν υπάρχει κάτι τελευταίο πολύ μεγάλο για μένα το θέλω να το κυνηγήσω τώρα". H τελευταία μάχη του GSP έγινε πριν από τρία χρόνια ενάντια στον Hendricks και χαρακτηρίστηκε από μία πολύ δύσκολη νίκη με πλειοψηφική απόφαση των κριτών!

 sport24.gr

Related

Break New 3021907046627448883

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item