.

Τα συλλυπητήρια tweet διασήμων για τον χαμό του θρύλου Μ.Άλι

Τα πάνω-κάτω, έφερε στον χώρο της Showbiz, ο θάνατος, του Μοχάμεντ Άλι, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του παγκόσμιου ...


Τα πάνω-κάτω, έφερε στον χώρο της Showbiz, ο θάνατος, του Μοχάμεντ Άλι, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού και για πολλούς ο Νο1 όλων των εποχών, στην πυγμαχία.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια, εξέφρασαν διάσημες προσωπικότητες, μέσα από τις προσωπικές σελίδες τους, σε Facebook, instagram και Τwitter. θέλοντας να δείξουν την συμπαράστασή τους, στην οικογένεια Άλι, καθώς και την μεγάλη εκτίμηση που έτρεφαν στο πρόσωπο του θρύλου της πυγμαχίας. Δείτε μερικά αφιερώσεις, ηχηρών ονομάτων της βιομηχανίας του Hollywood, ξεκινώντας από τον Donald Trump, Mike Tyson, και καταλήγοντας στην Ανδριάνα Λίμα και Snoop Dog.

Τα 3 πράγματα που δεν ξέρετε για τον Μοχάμεντ Άλι

Το 2002, έσπασε για πρώτη φορά, και μοναδική μέχρι σήμερα, η παράδοση στο Walk of Fame, αφού το αστέρι του Muhammad Ali, τοποθετήθηκε σε έναν τοίχο του Kodak Theatre, αντί για το συνηθισμένο δάπεδο, μετά από αίτημα του θρυλικού πυγμάχου, ο οποίος δεν ήθελε να πατάνε οι πεζοί επάνω στο όνομά του.

Ένα ποδήλατο ήταν η αιτία που ξεκίνησε την καριέρα του. Όταν ο 12χρονος Κάσιους Κλέι ανέφερε στην αστυνομία ότι του κλέψαν το ποδήλατο ορκίστηκε όταν αν πιάσει τον κλέφτη θα του "σπάσει τα μούτρα". Ο αστυνομικός υπηρεσίας που ήταν και ερασιτέχνης πυγμάχος του είπε ότι θα έπρεπε πρώτα να μάθει μποξ και τον πήρε στην προπόνηση μαζί του. Έξι εβδομάδες αργότερα θα κέρδιζε τον πρώτο του αγώνα.

Είχε Ιρλανδικές ρίζες Ο προπάππους του Abe O'Grady, μετανάστευσε στις ΗΠΑ το 1860 και παντρεύτηκε μια απελευθερωμένη, πρώην σκλάβα, και ένα από τα εγγόνια τους ήταν η μαμά του Άλι. Το 2009, μάλιστα αυτός πήγε στην Ιρλανδία και συνάντησε τους απόγονους της οικογένειας O'Grady.

Πηγή: Independent

 www.sigmalive.com

Related

Break New 8473026245931068792

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item