.

Οι 6 συμβουλές που μπορούν να σώσουν τη ζωή του παιδιού σας

Το να πείτε στα παιδιά σας να μην μιλούν σε αγνώστους, μπορεί να μην είναι αρκετό για την ασφάλειά τους Δεν είναι λίγες οι φορές που ο «...


Το να πείτε στα παιδιά σας να μην μιλούν σε αγνώστους, μπορεί να μην είναι αρκετό για την ασφάλειά τους Δεν είναι λίγες οι φορές που ο «κακός» είναι κάποιος γνωστός, ενώ άλλες ο ξένος δεν χρειάζεται να μιλήσει για να κάνει ένα παιδί του «χεριού» του.

Το Anxious Toddlers, που είναι μία ιστοσελίδα που παρέχει στους γονείς υποστήριξη, καθοδήγηση και συμβουλές, δημιούργησε μια λίστα συμβουλών, που μπορούν να σώσουν τη ζωή του παιδιού σας. Αν κάποιος το πλησιάζει με αυτοκίνητο, να τρέξει προς την αντίθετη πλευρά. Μπορεί να κερδίσει μερικά λεπτά, μέχρι να κάνει αναστροφή. Αν χαθεί ή αισθανθεί πως δεν είναι ασφαλές, να βρει μια μαμά με παιδιά.

Μάθετε το να μην κρατά μυστικά, που σχετίζονται με το σώμα του. Αν κάποιος του πει κάτι τέτοιο, να έρθει να σας το πει άμεσα. Αν κάποιος το αρπάξει, πείτε του πως μπορεί να τον χτυπήσει, να τον δαγκώσει, να βάλει τις φωνές όσο πιο δυνατά γίνεται. Πετάξτε οτιδήποτε δείχνει την ταυτότητα του παιδιού, σε τσάντες ή το τάπερ που έχει το φαγητό του.

Είναι πιο εύκολο για κάποιον να πλησιάσει ένα παιδί, όταν ξέρει το όνομά του. Μην του το κάνετε εύκολο. Να έχετε μια λέξη-κώδικα. Το παιδί σας μπορεί να την χρησιμοποιεί, όταν βρίσκεται σε κατάσταση, που εκείνο δεν θεωρεί ασφαλή. Οταν την ακούτε, τρέξτε προς αυτό.

Πηγή Tromaktiko

 www.newsnowgr.com

Related

Break New 3746934412010524633

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item