.

Τάε κβον ντο: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το καμπ των πατρινών ομάδων

Το 2o Summer Ιranian Taekwondo Camp πραγματοποιήθηκε από 17-24 Αυγούστου για δεύτερη συνεχή χρόνια με απόλυτη επιτυχία αυτή την φορά στο...


Το 2o Summer Ιranian Taekwondo Camp πραγματοποιήθηκε από 17-24 Αυγούστου για δεύτερη συνεχή χρόνια με απόλυτη επιτυχία αυτή την φορά στο κορυφαίο αθλητικό κέντρο “Sport Camp” στο Λουτράκι.

Το Α.Σ. Fight Club Patras διοργάνωσε σε συνεργασία με την Α.Σ. Αστραπή και Α.Σ. Έκρηξη το μεγαλύτερο καλοκαιρινό camp προετοιμασίας στις πιο σύγχρονες και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις όπου συμμετείχαν με μέγιστο (κλειστό) αριθμό συμμέτοχων 150 αθλητές σε 2 γκρουπ (Παίδων- Έφηβων/Ανδρών).

Καλεσμένοι στο αθλητικό κέντρο παραβρεθήκαν δυο μεγάλα ονόματα του παγκόσμιου Ταe Kwon Do, πρόκειται για τους Ιρανούς αθλητές γνωστούς στο ευρύ κοινό τον Αsbachi Benham χρυσό μετάλλιο στα 68 κιλά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Μεξικό το (2013) και τον Khodami Boroujeni Jalal (-87) χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κορέα.

O προπονητής της ομάδας του Fight Club κ. Κωτσόπουλος Μιχάλης δήλωσε ότι “ Η έναρξη προετοιμασίας μας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο η εμπειρία για όλους εμάς και για όσους παραβρεθήκαν εκεί ήταν ανεπανάληπτη, καθώς οι αθλητές εκτός τις εξαντλητικές προπονήσεις σε τεχνικές μεγάλου βαθμού δυσκολίας που παρουσιαστήκαν, είχαν την ευκαιρία να κάνουν δυνατά sparing με τους πρωταθλητές από το Ιράν.

 www.thebest.gr

Related

TAEKWON-DO 6942473487805628924

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item