.

Το ιδανικό σουτιέν για τη γυμναστική είναι Triumph

Αθληθείτε, κοινωνικοποιηθείτε, διατηρήστε τη φόρμα σας και απολαύστε τη γυμναστική σας. Βρείτε τις ισορροπίες σας και αισθανθείτε όμορφ...


Αθληθείτε, κοινωνικοποιηθείτε, διατηρήστε τη φόρμα σας και απολαύστε τη γυμναστική σας. Βρείτε τις ισορροπίες σας και αισθανθείτε όμορφα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να σας δώσουν κίνητρο. Το γυναικείο σώμα ποικίλει και οι ανάγκες διαφοροποιούνται, αλλά έχουν ένα κοινό παρονομαστή: όλες αναζητούν την απόλυτη στήριξη, την ελαφρότητα και την άνεση σε μοντέρνα styles.

Με γνώμονα αυτό, η Triumph δημιούργησε το μοναδικό Dynamic Lite concept: νέο κόψιμο, με ρυθμίσεις, ιδανικό για κάθε είδους άθληση – σχεδιασμένο για κάθε τύπο γυναίκας. Δυνατή στήριξη χωρίς extra όγκο. Απόλυτα ελαφριά αθλητικά σουτιέν που δε σφίγγουν ή ενοχλούν, χάρη στην καινοτομία με το 3D Powertech ύφασμα, που προσαρμόζεσαι στις κινήσεις του σώματος. Αποτέλεσμα: δίνει ώθηση στην αυτοπεποίθηση και την απόδοσή σας.

Η φιλοσοφία της collection Triaction είναι να μετατρέψει κάθε άθληση σε μοναδική εμπειρία. Η σειρά είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να είναι ιδανική για κάθε γυναικά, ανεξάρτητα από τον σωματότυπό της. Με τα Triaction είναι βέβαιο ότι όλες δείχνουν αλλά και νιώθουν υπέροχα, έχοντας όλη τη στήριξη και την άνεση που αναζητούσαν πάντα.

 Πηγή: InStyle.gr

 www.peoplegreece.com

Related

Break New 2500773556512771393

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item