.

Υπάρχουν θέσεις στο σύστημα yoga που μπορούν να ανακουφίσουν τους πόνους της μέσης;

Πόδια στον τοίχο: Βρείτε έναν τοίχο όπου μπορείτε να ακουμπήσετε τα πόδια σας. Ξαπλώστε με την πλάτη στο πάτωμα και ακουμπήστε τους γ...


Πόδια στον τοίχο: Βρείτε έναν τοίχο όπου μπορείτε να ακουμπήσετε τα πόδια σας. Ξαπλώστε με την πλάτη στο πάτωμα και ακουμπήστε τους γλουτιαίους σας στον τοίχο. Τεντώστε τα πόδια σας κάθετα στον τοίχο. Μείνετε για 10-15 αναπνοές. Εισπνοή από τη μύτη, εκπνοή από τη μύτη. Χαλαρώστε. Όταν ολοκληρώσετε, λυγίστε τα γόνατά σας, γυρίστε δεξιά και καθίστε στο έδαφος.

Στροφή ποδιών: Ξαπλώστε ανάσκελα. Εισπνεύστε και λυγίστε ταυτόχρονα τα γόνατα προς το στήθος. Φέρτε και τα δύο πόδια δεξιά στο ίδιο ύψος με τη λεκάνη. Ανοίξτε τα χέρια στο πλάι στην προέκταση των ώμων. Μείνετε 5 αναπνοές και αλλάξτε.

Η κλωστή στη βελόνα: Ξαπλώστε ανάσκελα. Λυγίστε τα γόνατά σας με τα πέλματα να ακουμπούν στο έδαφος. Φέρτε το δεξί πέλμα στον αριστερό μηρό. Σηκώστε το αριστερό πόδι. Περάστε το δεξί χέρι κάτω από το δεξί γόνατο. Πιάστε την αριστερή κνήμη με το δεξί και το αριστερό χέρι. Μείνετε 5 αναπνοές και αλλάξτε.

 myself.gr

Related

Break New 6676699852863759669

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item