.

Πέθανε ο ηθοποιός που είχε σκοτώσει κατά λάθος το γιο του Μπρους Λι

Ο Michael Massee, ο ηθοποιός που τραυμάτισε θανάσιμα με όπλο τον Brandon Lee στο πλατό της ταινίας "The Crow" (1994), στην οπο...


Ο Michael Massee, ο ηθοποιός που τραυμάτισε θανάσιμα με όπλο τον Brandon Lee στο πλατό της ταινίας "The Crow" (1994), στην οποία έπαιζε το ρόλο του Funboy, πέθανε σε ηλικία 61 ετών. Περαιτέρω λεπτομέρειες για την αιτία του θανάτου του προς το παρόν, δεν έχουν δοθεί. Ο Massee υποδυόταν στην μοιραία ταινία, έναν από τους κακοποιούς που βίασαν την αγαπημένη του πρωταγωνιστή -Μπράντον Λι.

Ο τελευταίος κατά την αντιπαράθεση μαζί τους, δέχεται τη σφαίρα από τον Massee που ωστόσο εξαιτίας ενός λάθους του υπευθύνου των εφέ, το όπλο ήταν γεμάτο... Ο γιος του θρυλικού Μπρους Λι, ήταν μόλις 28 ετών και πέθανε στις 31 Μαρτίου 1993. Ο Massee μετά το τραγικό περιστατικό, έκανε ένα διάλειμμα από την υποκριτική και επέστρεψε στη Νέα Υόρκη.

"Δε νομίζω πως ξεπερνάς ποτέ κάτι τέτοιο", είχε πει σε συνέντευξή του 2005. Είχε συμμετάσχει σε τουλάχιστον 80 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές-ανάμεσά τους οι ταινίες "Seven", "Lost Highway" (1997), "Catwoman" (2004), "The Amazing Spider-Man" (2012), και "The Amazing Spider-Man 2" (2014).

 www.news.gr

Related

Break New 8627201250964788447

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item