.

Επιστροφή Ελληνικής αποστολής από την Αυστρία

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών - Γυναικών στο 23ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (WKF) Καράτε που διεξήχθη από 25 ...


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών - Γυναικών στο 23ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (WKF) Καράτε που διεξήχθη από 25 έως 30 Οκτωβρίου2016 στο Linz της Αυστρίας.

Η αποστολή επιστρέφει σήμερα (σ. σ. Δευτέρα) στην Αθήνα με ένα ασημένιο μετάλλιο στις αποσκευές της από την Έλενα Χατζηλιάδου η οποία ηττήθηκε δύσκολα στον τελικό (2-0) της κατηγορίας Kumite Γυναικών +68 κ. από την Γιαπωνέζα Uekusa Ayumi, κατατάσσοντας έτσι τη χώρα μας στην ένατη θέση του πίνακα μεταλλίων μπροστά από παραδοσιακές δυνάμεις (βάσει ranking της WKF) όπως Τουρκία, Ιταλία και Βενεζουέλα.


Επίσης, πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές Νίκος Γιδάκος στην κατηγορία Kumite Ανδρών -67 κ. και Βασιλική Πανετσίδου στην κατηγορία Kumite Γυναικών -68 κ. καθώς και το Ομαδικό Kumite Γυναικών (Χατζηλιάδου, Καβακοπούλου, Κουδουνάκου, Πανετσίδου). Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές, τον προπονητή και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ομάδας για την αξιόλογη παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

www.elok.gr

Related

Break New 4053983222992578388

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item