.

6 τρόποι να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου για να χάνεις ευκολότερα βάρος

Υπάρχουν 6 τρόποι που μπορείς να δώσεις ώθηση στον "κουρασμένο" μεταβολισμό σου 1) Καθιέρωσε το πρωινό γεύμα Τρώγοντας πρω...


Υπάρχουν 6 τρόποι που μπορείς να δώσεις ώθηση στον "κουρασμένο" μεταβολισμό σου

1) Καθιέρωσε το πρωινό γεύμα

Τρώγοντας πρωινό μέσα σε μισή ώρα από τη στιγμή που θα σηκωθείς, δίνει το μήνυμα στο οργανισμό σου να ξυπνήσει και γεμίζεις ενέργεια για τη διάρκεια της ημέρας.

2) Σήκωνε βάρη (κατά προτίμηση το πρωί)

Η προπόνηση με βάρη βοηθά στην ενίσχυση των μυών σου, γεγονός που βελτιώνει τη λειτουργία του μεταβολισμού και έτσι ενισχύει τις πιθανότητες απώλειας βάρους.

3) Τρώγε πρωτεΐνη σε κάθε γεύμα (ή όσο το δυνατόν συχνότερα)

Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, δεν εννοούμε την ζωική πρωτεΐνη, καθώς η καθημερινή κατανάλωσή της, θα σου προκαλέσει άλλα προβλήματα. Υπάρχουν πολλές και υγιεινές εναλλακτικές φυτικής πρωτεΐνης, όπως οι φακές, τα ρεβίθια, η κινόα, το ταχίνι κλπ.

4) Πιες πολύ νερό

Η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νερού κάνει έτσι κι αλλιώς καλό σε πολλούς τομείς της υγείας σου, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη που βοηθά και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού σου.

5) Μην παραλείπεις γεύματα

Μην πέφτεις στην παγίδα του να προσπερνάς γεύματα, επειδή θες να αδυνατίσεις. Αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα, γιατί όταν πεινάς, το σώμα σου σταματά να καίει θερμίδες, στην προσπάθειά του να συντηρήσει ό,τι αποθέματα έχει.

6) Κάνε διαλογισμό

Όπως και το νερό, έτσι και ο διαλογισμός βοηθά σε πολλά την καθημερινότητά σου, μεταξύ αυτών όμως και στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού σου.

Tromaktiko

 www.newsnowgr.com

Related

Yγεία 3385045201466438564

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item