.

Αερόβια άσκηση για γλουτούς: 3 tricks για να δεις ΟΝΤΩΣ αποτέλεσμα

Εάν χρησιμοποιείς τα πόδια σου, χρησιμοποιείς τους γλουτούς σου. Μπορείς όμως πάντα να κάνεις κάτι καλύτερο. Τρεις από τους αγαπημένους ...


Εάν χρησιμοποιείς τα πόδια σου, χρησιμοποιείς τους γλουτούς σου. Μπορείς όμως πάντα να κάνεις κάτι καλύτερο. Τρεις από τους αγαπημένους μας fitness experts μας λένε τα τρικ τους για να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματική η αερόβια άσκηση για γλουτούς.

Κωπηλατική

Η ειδικός: Alex Silver-Fagan, προπονήτρια της Nike και γυμνάστρια στο CityRow στη Νέα Υόρκη.

Το τρικ: Τόνωσε τους γλουτούς σου σπρώχνοντας από τις φτέρνες σου, όπως στα καθίσματα, σε κάθε επανάληψη στο κωπηλατικό μηχάνημα. Οι άνθρωποι πιστεύουν πως η άσκηση αυτή είναι για τα χέρια λέει η Silver-Fagan. Πρέπει να σπρώχνεις δυνατά με τα πόδια για να κάθε προσπάθεια.

Στατικό ποδήλατο 

Η ειδικός: Charlee Atkins, γυμνάστρια στο SoulCycle στη Νέα Υόρκη

Το τρικ: Συγκεντρώσου στην εξωτερική πλευρά των ισχίων και χαμηλά στους γλουτούς συμβουλεύει η Atkins, που θεωρεί πως η κλίση στο ποδήλατο είναι το καλύτερο για σφιχτούς γλουτούς. Αύξησε την αντίσταση και επικεντρώσου στην κίνηση του πεταλιού προς τα κάτω για να στοχεύσεις τους γλουτούς.

Σκι 

Η ειδικός: Sierra Quitiquit, πρωταθλήτρια σκιέρ

Το τρικ: Σκύψε με ίσια την πλάτη, ρίξε το βάρος σου μπροστά και λύγισε τα γόνατά σου προς τα εμπρός καθώς κατεβαίνεις. Αν κάνεις κάθισμα προς τα πίσω, η πίεση ασκείται στους τετρακεφάλους αντί για τους γλουτούς σου σχολιάζει η Quitiquit.

 Shape.gr

Related

Break New 2037010749906009441

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item