.

Αυτές είναι οι καλύτερες ασκήσεις για γυναίκες (κορμός, ώμοι, κοιλιακοί, γλουτοί σε 5 κινήσεις)!

Επιμέλεια: Άγγελος Πάπαρης, personal trainer - Φωτογράφηση: Sarah Kehoe Αναζητάς ασκήσεις για γυναίκες για ώμους, κορμό και τέλειο σ...


Επιμέλεια: Άγγελος Πάπαρης, personal trainer - Φωτογράφηση: Sarah Kehoe

Αναζητάς ασκήσεις για γυναίκες για ώμους, κορμό και τέλειο σώμα; Υπάρχει μια νέα μορφή προπόνησης στην μπάρα που συνδυάζει τη σμίλευση που χαρίζουν οι πολλές, εστιασμένες επαναλήψεις με την καύση θερμίδων και τον ιδρώτα που προκύπτουν από τις μεγαλύτερες κινήσεις της πλειομετρικής άσκησης.

Αυτή η ενισχυμένη εκδοχή της εμπνευσμένης από το μπαλέτο προπόνησης ονομάζεται FlyBarre Sport και είναι η τελευταία παραλλαγή των προγραμμάτων σε μπάρα από το Flywheel Sports, ένα γνωστό αμερικανικό studio cycling and barre. Προσθέτοντας ασκήσεις με άλματα, οι παλμοί σου θα ανέβουν περισσότερο απ’ όσο σε ένα τυπικό μάθημα με μπάρα, που σημαίνει ότι θα κάψεις περισσότερες θερμίδες ενώ θα κάνεις ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για όλο το σώμα σχολιάζει η δημιουργός του FlyBarre, Kara Liotta.

Μπορείς να κάνεις το πρόγραμμα;

Δεν είναι απαραίτητο να έχεις μπάρα μπαλέτου (απλά θα στηριχτείς σε έναν τοίχο για τις δύο ασκήσεις που τη χρησιμοποιούν), ούτε την τεχνική μιας μπαλαρίνας για να κάνεις τις ασκήσεις που θα σφίξουν την κοιλιά και θα ανορθώσουν τους γλουτούς σου. Δε χρειάζεται να είσαι το κορίτσι λάστιχο για να ακολουθήσεις αυτή την προπόνηση ή για να επωφεληθείς από την ενδυνάμωση και την απώλεια πόντων που εγγυάται καθησυχάζει η Kara Liotta. Αν τρέχεις λίγο ή κάνεις ποδηλασία, δες τη συγκεκριμένη προπόνηση σαν το cross training που πρέπει να δοκιμάσεις. Οι ασκήσεις για το επάνω μέρος του σώματος εξισορροπούν την εμφάνισή σου, ενώ ο δυνατός κορμός σε βοηθά να είσαι πιο δυνατή όταν τρέχεις ή κάνεις ποδήλατο.

Σύσφιγξη ή τόνωση;

Παρότι θα εκτελείς ασκήσεις για όλο το σώμα, εκεί που θα τις νιώσεις πιο έντονα είναι στον κορμό. Παρ’ όλ’ αυτά, δε θα μείνει ούτε ένας μυς στο σώμα σου που να μην πάρει μια δόση από αυτή την προπόνηση ενδυνάμωσης. Οι ασκήσεις στην μπάρα είναι σχεδιασμένες για να γυμνάζουν τις δευτερεύουσες και μικρότερες μυϊκές ομάδες για λίγα λεπτά κάθε φορά εξηγεί η Kara Liotta. 

Διάβασε τη συνέχεια εδώ...

Related

Break New 4420082296280001765

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item