.

6 αποτελεσματικές ασκήσεις για να αυξήσεις το ύψος σου

Το Πώς να ψηλώσω; είναι ένα ερώτημα που τις περισσότερες φορές μοιάζει να μην έχει απάντηση στις ηλικίες ύστερα από την εφηβεία. Ωστόσο...


Το Πώς να ψηλώσω; είναι ένα ερώτημα που τις περισσότερες φορές μοιάζει να μην έχει απάντηση στις ηλικίες ύστερα από την εφηβεία. Ωστόσο, η πραγματικότητα δεν είναι ακριβώς έτσι, μιας και μπορείς να κερδίσεις μερικούς έξτρα πόντους με την βοήθεια των κατάλληλων ασκήσεων. Μπορεί να οστά σου -φυσικά- να μην μεγαλώσουν περισσότερο, όμως μέσα από μία ρουτίνα σωστών ασκήσεων μπορείς να λεπτύνεις και να μακρύνεις τους τους μύες σου, κλέβοντας λίγους παραπάνω πόντους.

Μια πιο ψηλόλιγνη σιλουέτα αναμφίβολα δίνει την εικόνα ενός πιο ψηλού σώματος και καμία από εμάς δεν θα έλεγε ποτέ όχι σε μερικούς παραπάνω πόντους, έστω και ελάχιστους. Ποιες είναι ωστόσο οι ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις ευλυγισία, να ενεργοποιήσεις τους μύες και να τεντώσεις όσο το δυνατόν περισσότερο το σώμα σου αποκτώντας ένα ψηλότερο και πιο ευθυτενές αποτέλεσμα; Θα βρεις τις έξι καλύτερες παρακάτω:

Κάνε καλό stretching: Ακολουθώντας μία ρουτίνα με ασκήσεις και διατάσεις που τεντώνουν τους μύες σου, θα καταφέρεις να τους λεπτύνεις και να τους μακρύνεις, κερδίζοντας μερικούς πόντους μακροπρόθεσμα

Μονόζυγο: Το τέντωμα και το τράβηγμα στο μονόζυγο μπορεί να σου χαρίζει έξτρα πόντους. Ωστόσο πρέπει να κάνεις αρκετές επαναλήψεις μέσα στην εβδομάδα.

Πώς να ψηλώσεις; Δες στην παρακάτω gallery τέσσερις ακόμα ιδανικές ασκήσεις!

Yoga

Αν θέλεις να δεις θεαματικά αποτελέσματα στην ελαστικότητα του σώματός σου και την λέπτυνση των μυών σου, η yoga είναι ένα από τα ιδανικότερα ήδη άσκησης.


Pilates Roll

OverΜια άσκηση που κάνουν συχνά στο pilates. Καθώς μεγαλώνεις, αν δεν ασκείσαι, γίνεσαι όλο και πιο άκαμπτη και το κορμί σου μαζεύει. Αυτή η άσκηση θα σου λύσει το σώμα.


Σχοινάκι

Μια αποτελεσματική άσκηση για να ‘μακρύνεις’ το σώμα σου. Τα μικρά αλματάκια βοηθούν στο να γυμνάσεις και να τεντώσεις τους μύες σου.


Κολύμβηση

Η κολύμβηση είναι μια άσκηση που απαιτεί καλό τέντωμα, κάτι που μπορεί μακροπρόθεσμα να σου χαρίσει έξτρα πόντους.

 Missbloom.gr

Related

Break New 8355844802010463681

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item