.

Αυτή είναι η πιο δυνατή γυναίκα της Σιβηρίας

Μετακινεί τραμ, τρένα, ελικόπτερα και ονειρεύεται να κάνει το ίδιο και με αεροσκάφος   Η Oksana Kosheleva από την πόλη Irkutsk, είνα...


Μετακινεί τραμ, τρένα, ελικόπτερα και ονειρεύεται να κάνει το ίδιο και με αεροσκάφος 

Η Oksana Kosheleva από την πόλη Irkutsk, είναι η πιο δυνατή γυναίκα της Σιβηρίας και μία τοπική διασημότητα. Η 34χρονη αποθεώθηκε από τους συμπολίτες της όταν την είδαν να σέρνει συρμούς τραμ μήκους πέντε μέτρων γεμάτους με επιβάτες. Το βάρος τους; 32 τόνοι!


«Ειλικρινά, δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα το πώς νιώθω. Είμαι ενθουσιασμένη», είπε με πάθος στους δημοσιογράφους που κατέγραψαν το γεγονός. Πλέον, όπως γράφει το siberiantimes.com, στοχεύει ακόμα πιο ψηλά: θέλει να κάνει το ίδιο και με ένα αεροπλάνο. «Ήταν λίγο δύσκολο εξαιτίας της παγωνιάς. Μας είχαν πει για -11 αλλά στην πραγματικότητα ήταν -20...».

Η τέταρτη πιο δυνατή γυναίκα της Ρωσίας για το 2012, μπορεί να εξωθήσει τον εαυτό της στα άκρα, και ακόμα πιο πάνω! Το καλοκαίρι, είχε επιχειρήσει να τραβήξει, ανεπίσημα, τρεις συρμούς τραμ, συνολικού βάρους 64 τόνων. Και τα είχε καταφέρει!

«Προετοιμάζομαι για αυτό το ρεκόρ, τους τελευταίους έξι μήνες. Κυρίως στο γυμναστήριο ακολουθώντας ειδικό πρόγραμμα, επίσης κάνω τζόκινγκ, και φυσικά μετακινώ συρμούς στον τερματικό σταθμό των τρένων.. Το όνειρό μου είναι να μετακινήσω επιβατικό αεροσκάφος». Μέχρι στιγμής η 34χρονη, έχει μετακινήσει ένα ελικόπτερο 8,5 τόνων και ένα μεγαθήριο φορτηγό 16 τόνων.
www.newsbeast.gr

Related

Break New 4629836577084511347

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item