.

Αναχωρεί για τη Ρωσία ο Λεχαιναίος Κίκμπόχερ Δημήτρης Μάλιαρης

Για τη Σαμάρα της Ρωσίας πετά αύριο ο κικμπόξερ Δημήτρης Μάλιαρης από τα Λεχαινά, όπου στις 28 Ιανουαρίου θα διεκδικήσει την παγκόσμια...


Για τη Σαμάρα της Ρωσίας πετά αύριο ο κικμπόξερ Δημήτρης Μάλιαρης από τα Λεχαινά, όπου στις 28 Ιανουαρίου θα διεκδικήσει την παγκόσμια ζώνη WKF από τον Ρώσο Samil Abassov. Με προπονητή τον Αντώνη Γιαννακόπουλο ο Ηλείος πρωταθλητής έχει προετοιμαστεί εντατικά για να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα, αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα του, στη Ρωσία.


Ο ίδιος τον περασμένο Μάιο είχε κερδίσει στην Αμαλιάδα τον ελληνικό τίτλο του WKF ενώ τον υπερασπίστηκε και στην Ολυμπία απέναντι στον Antrei Danila. «Όλο το προηγούμενο διάστημα έχω προετοιμαστεί εντατικά και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Ευελπιστώ να γυρίσω πίσω με τον παγκόσμιο τίτλο» δήλωσε χθες στην «ΠΡΩΤΗ» ο Λεχαιναίος πρωταθλητής ο οποίος αναχώρησε σήμερα έχοντας στις αποσκευές τους θετική ενέργεια από τις ευχές γνωστών και φίλων του για νικηφόρο αποτέλεσμα.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τόσο τον προπονητή του Αντώνη Γιαννακόπουλο όσο και τον Πρόεδρο της WKF Ελλάδας Γεώργιο Περγιάλη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του και την ευκαιρία που του δίνει να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο.


Γιος του αναπληρωτή Δημάρχου Ανδραβίδας Κυλλήνης Διονύση Μάλιαρη ο Δημήτρης ξεκίνησε να ασχολείται με τον αθλητισμό στην ηλικία των 15 ετών. Στις 14 Μαρτίου 2010 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Στις 25 Ιουνίου, ήρθε η σειρά του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Λίγο πριν τον τελευταίο αγώνα όμως, ο 25χρονος τότε αθλητής τραυματίστηκε στην μέση, αλλά δεν το έβαλε κάτω, απέσπασε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν πολλές ακόμη διακρίσεις και τώρα σε φάση ωριμότητος ο Δημήτρης είναι έτοιμος να διεκδικήσει στη Ρωσία τον παγκόσμιο τίτλο στα 96 κιλά (ύψος 1.93).

( φωτο από τη σελίδα του στο f-b)

 www.protinews.gr

Related

Break New 656626139801975336

Δημοσίευση σχολίου

emo-but-icon

Hellas
ArabicBlogger Tips And Tricks|Latest Tips For BloggersFree BacklinksBlogger Tips And Tricks Korean Japanese Chinese Simplified Russian Portuguese
English French German Spain Italian Dutch

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

Περιγραφή1
Περιγραφή2
Περιγραφή3
Περιγραφή4

Δημοφιλεις αναρτησειςΟλα τα κείμενα δημοσιεύονται και στα social media

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ

item